ZAGINĄŁ KOT- GDAŃSK

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 30, 2010 23:45 ZAGINĄŁ KOT- GDAŃSK

W Gdańsku-Chełmie zaginął nasz kot Luluś.
Kot ma 7 lat, znaki charakterystyczne: szaro-brązowe pręgi, białe „skarpetki”, duży biały „krawat”, biały pyszczek i nos, koniec ogona czarny, biały brzuszek.
Kot nie jest agresywny, ale prawdopodobnie bardzo przestraszony i może nie reagować na swoje imię.
Kot nie miał obróżki, był wykastrowany.

Na znalazcę czeka nagroda pieniężna.

Bardzo prosimy o kontakt
tel.komórkowy 609-115-266
agaalot@yahoo.co.uk
Ostatnio edytowano Czw lip 01, 2010 4:53 przez siliana, łącznie edytowano 1 raz
Powód: wątek przeniesiony z PT na K

Luluś

Od: Śro cze 30, 2010 23:42

Post » Czw lip 01, 2010 14:36 Re: ZAGINĄŁ KOT- GDAŃSK

Widziałam już to ogłoszenie na trojmieście.....a gdzie dokładnie na chełmie? W sumie u mnie pod balkonami widziałam ostatnio jakiegoś szaraczka....po pracy sprawdzę dokładnie czy to nie Wasz Luluś...

madazulu

Od: Czw cze 24, 2010 10:48

Post » Czw lip 01, 2010 16:15 Re: ZAGINĄŁ KOT- GDAŃSK

Dziękuję za odpowiedź. Luluś zaginął na ul. Jabłońskiego 15 (wyskoczył z balkonu z 3. piętra). Jest bardzo fajnym kotem, więc mam nadzieję, że teraz siedzi sobie u kogoś i czeka aż go znajdziemy. Możliwe też, że zaszył się w piwnicy/garażu albo innym cichym miejscu i cierpliwie czeka-jest kanapowcem i nie wychodził nigdy poza mieszkanie. Na Chełmie jest dość dużo bezdomnych kotów, w tym kilka podobnie umaszczonych do Lulka, ale naszego wyróżnia białe czoło, szaro-brązowa sierść i dziwny "pędzelek" z sierści na uszku, ale to widać po dokładnym obejrzeniu z bliska.

Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc i ewentualne sprawdzenie, czy w piwnicy nie słychać żałosnego "miau".

Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka.

Luluś

Post » Czw lip 01, 2010 16:25 Re: ZAGINĄŁ KOT- GDAŃSK

ja mieszkam przy Cebertowicza więc to kawałek, ale sprawdzę! :ok:
on ma też jakąś plamkę przy nosie chyba, prawda? ;)

madazulu

Od: Czw cze 24, 2010 10:48

Post » Czw lip 01, 2010 16:35 Re: ZAGINĄŁ KOT- GDAŃSK

Tak, zgadza się, po jego lewej stronie ma delikatną ciemniejszą plamkę, słuszna uwaga :-)

Luluś