Poszukiwana osoba z Gdańska Wrzeszcza o dobrym serduchu !

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 23, 2010 17:42 Poszukiwana osoba z Gdańska Wrzeszcza o dobrym serduchu !

Witam :) Jestem studentką Politechniki Gdanskiej, i tam też znajdują się moi mali podopieczni- kotka z 5 małymi kocurkami, które dokarmiam od kiedy tylko je spotkałam i o których los bardzo się martwię, bo od 7 lipca do końca sierpnia nie będzie mnie w Gdańsku. Dlatego szukam osoby, dla której nie byłaby problemem pomoc w okresie wakacji i której mogłabym zostawić karmę dla mojej wesołej gromadki. Kotki na razie się boją, maja blisko dziurę do której się chowają, przy karmieniu wychodzą z niej, ale są jeszcze nieufne. Może znajdzie się również ktoś, kto chciałby zdobyć zaufanie któregoś z nich i dać mu dom :) Ja niestety mam już 2 swoje kocurki. Pozdrawiam i mam nadzieje, że znajdzie się osoba chętna mi pomóc:)
mój email: saraaa.wojcik@gmail.com
Pozdrawiam, Sara

sacria

Od: Śro cze 23, 2010 17:32

Post » Śro cze 23, 2010 18:04 Re: Poszukiwana osoba z Gdańska Wrzeszcza o dobrym serduchu !

Podrzucę,bo dziewczyn z Gdańska tu sporo jest,może akurat któraś zajrzy!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro cze 23, 2010 19:34 Re: Poszukiwana osoba z Gdańska Wrzeszcza o dobrym serduchu !

podrzucam

sacria

Post » Czw cze 24, 2010 18:47 Re: Poszukiwana osoba z Gdańska Wrzeszcza o dobrym serduchu !

proszę o pomoc

sacria