10 miesięczna kotka szuka DT natychmiast - Kraków

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 22, 2010 15:46 10 miesięczna kotka szuka DT natychmiast - Kraków

Sprawa jest pilna - znajoma mojej mamy wzięła kotkę z piwnicy - kicia ma jakieś 10 miesięcy. Trzyma tę kotkę w domu od jakiegoś miesiąca. Niestety kotka nie dała się oswoić, siedzi pod szafą/łóżkiem, nie daje się głaskać. Buszuje po mieszkaniu tylko w nocy. Myślę jednak, że takiego młodego kota da się oswoić. Kicia jest prześliczna, niebieska z zielonymi oczami, ma bardzo delikatne prążki. To chyba jakiś mix rosyjskiego niebieskiego. Niestety obecnej właścicielce się odwidziało, nie ma cierpliwości do oswajania kotki, a w dodatku młoda dostała ruję i "nie daje jej spać po nocach" :evil: Dzisiaj w nocy kicia nasikała do łóżka (na pewno przez ruję, bo wcześniej była wzorowa jeśli chodzi o kuwetę). Pani zapowiedziała, że wywali kota z powrotem na podwórko, albo wypuści ją na ul. Kalwaryjskiej :strach: Moja mama wymusiła na pani obietnicę, że nie wypuści kota na Kalwaryjskiej, tylko jeśli już to odwiezie do schronu. Jutro podobno ma pojechać na Rybną :evil:
Kotka jest nieszczepiona, niewysterylizowana, jedyne co właścicielka na razie zrobiła, to odpchliła i odrobaczyła małą.

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Wto cze 22, 2010 18:05 Re: 10 miesięczna kotka szuka DT natychmiast - Kraków

:!:
Ostatnio edytowano Śro cze 23, 2010 12:32 przez Kaska, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam na prośbę autorki wątku

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16