zagineła kotka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 11, 2010 0:00 zagineła kotka

Zagineła mi kotka po kastracji 3 dzien po prawdopodobnym wyskoku z 2 pietra jak ją znajde może ktoś pomoże .Koło bloku chodzę i szukam i nigdzie nie ma i nic nie słychać czytam to forum i dzisiaj obejrzałem okna w piwnicach i nic jak można ją znależć w taki upał gdzie ona może być Pozdrawiam JM

mika2010

Od: Czw cze 10, 2010 23:53

Post » Pt cze 11, 2010 0:09 Re: zagineła kotka

Szukaj w krzakach , pod autami albo tam gdzie inne koty przebywają.
Współczuję Ci bardzo ale musze to napisać jak mogłas do tego dopuścić.2 piętro???Okna nie zabezpieczone?Ręce załamuje.Miała ubrano ? W tym kotu ciężko chodzić bo to nie wygodne jest.Dziwne że wyskoczyła w takim ubranku(jeśli miala)
Ona ma szwy do zdjęcia.

A może w domu się ukryła.W szawce jakiejś?
Ręce zalamuje Olaboga :cry:
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pt cze 11, 2010 7:11 Re: zagineła kotka

Kicia po takim upadku może mieć poważne obrażenie wewnętrzne i złamania, szukaj blisko bloku (krzaki, samochody, piwnice czy inne zakamarki). Rozwieś też na osiedlu dużo ogłoszeń, najlepiej z informacją o nagrodzie za odnalezienie koteczki. Pytaj okolicznych dzieci, bo one dużo wiedzą.
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Wto cze 15, 2010 21:23 Re: zagineła kotka

Po 5 dniach szukania znalazła się na wierzbie o godz 3 rano i bardzo dziękuje wszystkim za pomoc ,ale mam jedno pytanie jest inna spi je i spi i je nie wiem mam jechać z nią do wteranarza ,spi z nami często kiedyś tego nie robiła .I co wy na to taka grzeczna jak nigdny czy to normalne
pozdrawiam wszystkich

mika2010

Od: Czw cze 10, 2010 23:53

Post » Wto cze 15, 2010 21:47 Re: zagineła kotka

Koniecznie pojedź z nią do weterynarza. Upadek z drugiego piętra często kończy się obrażeniami wewnętrznymi, a wtedy jedynym objawem jest nadmierna senność i apatia. Zrób to jak najszybciej, bo wtedy każda godzina się liczy :(

I pomyśl o zabezpieczeniu okien - żeby już nie wypadła.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09