GDA Kociaki Dom Tymcz. Pilnie Potrzebny:( Proszę o Pomoc!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 10, 2010 8:20 GDA Kociaki Dom Tymcz. Pilnie Potrzebny:( Proszę o Pomoc!

Od jakiegoś czasu zajmuję się kotami z Ulicy Hallera viewtopic.php?f=1&t=110459 a także sytuacja w Nowym Porcie w okolicy ulicy Wyzwolenia...kotek i kociaków jak wszędzie cała masa :(

Już sporo kociaków udało mi się wyrwać z ulicy, kilka z nich juz w nowych domach, wiele kotek zostało wysterylizowanych ale wciąż czeka mnie masa pracy...
Domy Tymczasowe zapchane a zostało jeszcze kilka kociaków dla których bardzo pilnie szukam jakiegoś tymczasu :( Chcę zabrać ich matki na sterylki ale obawiam się o życie kociaków a wiem że jeśli ja im nie pomogę nic dobrego je nie czeka :(
Mam nawał pracy przy tym wszytskim, fundusze się kurczą w zastraszającym tempie i nie mam już na leczenie kolejnych :(

Najbardziej pilna sprawa to kociaki, bodajże 3 sztuki krówki, kotka urodziła w piwnicy, okienko wychodzi na ruchliwą ulicę Hallera, dwupasmówka + tory tramwajowe, jak one zaczną już tak na poważnie wyłazić, nic z nich nie zostanie :crying: kociaki mają początki choróbska, są zagilane i zakatarzone...ich matka najpewniej znowu w ciąży :( Nie mogę dać ich na tymczas do Seji, bo u niej są 2 maluszki niespełna 4 tyg. chowane od maleńkości i zbyt cherlawe, może to się źle skończyć.
Kolejny kociak chyba tylko 1en już został przy działkach, szylkret, czarno rudy, oczka też odrobinę zaropiałe ale nie ma tragedii, był najzdrowszy z rodzeństwa które już zabraliśmy i leczymy...był jeszcze jeden kociak, podobno chory ale go nie widać, byc może nie przeżył :( jego brat już ma nowy super domek a mamusię planuję dziś łapać na sterylkę.
Kociaków została już garstka, naprawdę niewiele, większość ma już tymczasy bądź domki...tylko te kilka kociaków i sterylki i sytuacja będzie w miarę opanowana choć w tym rejonie...
W Nowym Porcie 2 kotki urodziły ponad 2 m-ce temu, w garażach, kociaki podobno zaczynają wychodzić, nie widziałam ich jeszcze, w falowcu na okienku piwnicznym 3 sztuki buraskowe, koleżanka je podlecza....

Proszę niech ktoś się zlituje i Pomoże Tym Kociakom!!!
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw cze 10, 2010 11:51 Re: GDA Kociaki Dom Tymcz. Pilnie Potrzebny:( Proszę o Pomoc!

Poniosę, może ktoś zajrzy i pomoże :oops:
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 10, 2010 13:14 Re: GDA Kociaki Dom Tymcz. Pilnie Potrzebny:( Proszę o Pomoc!

hopsnę :!:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Sob cze 12, 2010 8:40 Re: GDA Kociaki Dom Tymcz. Pilnie Potrzebny:( Proszę o Pomoc!

Podrzucę :kotek: może ktoś do nas zajrzy...
Obrazek

Marea