Moderator: Estraven
gerardbutler pisze:dziewczyny ile kosztują testy na fiv i felv?
gerardbutler pisze:napisałam parę postów typu przyjmę smycze dla psów i obroże i niektórzy forumowicze mieli o to pretensje bo w schroniskach są bardziej potrzebujące zwierzaki niż te mojej znajomej no ja to rozumiem
gerardbutler pisze:ok 20 kg myślę że trzeba dac 2 tabletki na raz
gerardbutler pisze:do pani bożeny nie wie pani czy ktoś nie chciał by średniego psa do pilnowania? pies nie zaszczepiony i nie odrobaczany nigdy przy budzie na łańcuchu siedzi ja nie dam rady finansowo szczepic i odrobaczyc tego psa może popyta pani znajomych czy ktoś by nie chciał? pies 9 lat max kundel średni
Cudak1 pisze:Możesz wstawić jego zdjęcia?
ewar pisze:Dowiedziałam się,że szczepienie przeciwko wściekliźnie jest DARMOWE ,chyba w maju i czerwcu,a także jesienią.
gerardbutler pisze:kogo zdjecia/psa? po wzystkich odpowiedziach z forum które dostałam od was doszłam do wniosku że ten pies wcale nie ma tak żle nie głoduję i ma dobrą budę myślę że wątek oddania tego psa zamkniemy niech znajdzie dobry dom jakaś sierotka ze schroniska spróbuję skombinować dzieś na te tabletki na robale dla niego i na szczepienie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości