czy moga odebrać zwierzaki?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 03, 2010 16:00 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

Dowiedziałam się,że szczepienie przeciwko wściekliźnie jest DARMOWE ,chyba w maju i czerwcu,a także jesienią.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw cze 03, 2010 22:55 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

gerardbutler pisze:dziewczyny ile kosztują testy na fiv i felv?

zalezy jakie i gdzie...
u mnie paskowe Elisa-75zł...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 04, 2010 9:41 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

niestety w wadowicach nie ma darmowych szczepien
gerardbutler

Post » Pt cze 04, 2010 9:48 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

napisałam parę postów typu przyjmę smycze dla psów i obroże i niektórzy forumowicze mieli o to pretensje bo w schroniskach są bardziej potrzebujące zwierzaki niż te mojej znajomej no ja to rozumiem :oops:
gerardbutler

Post » Pt cze 04, 2010 10:07 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

gerardbutler pisze:napisałam parę postów typu przyjmę smycze dla psów i obroże i niektórzy forumowicze mieli o to pretensje bo w schroniskach są bardziej potrzebujące zwierzaki niż te mojej znajomej no ja to rozumiem :oops:

Jeśli chodzi Ci o ten wątek: viewtopic.php?f=21&t=112165 (założony przez Ciebie), na który odpowiedziałam tylko ja... to jakoś nie widzę tam pretensji :roll: Doradziłam tylko, że prędzej na psich forach można coś znaleźć i najlepiej sprecyzować, jakie rozmiary obroży są potrzebne i dla kogo.

Na pewno łatwiej jest coś dostać dla schroniska lub DT, niż dla osoby prywatnej, tym bardziej kiedy jesteś nowa na forum.

gerardbutler pisze:ok 20 kg myślę że trzeba dac 2 tabletki na raz

Jedna tabletka kosztuje ok 4-5 zł. Pogadaj z właścicielami, może jakoś wyskrobią te 10 zł na odrobaczenie...

Pies jest chudy, ma objawy zarobaczenia? Możesz wstawić jego zdjęcia?

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pt cze 04, 2010 10:57 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

gerardbutler pisze:do pani bożeny nie wie pani czy ktoś nie chciał by średniego psa do pilnowania? pies nie zaszczepiony i nie odrobaczany nigdy przy budzie na łańcuchu siedzi ja nie dam rady finansowo szczepic i odrobaczyc tego psa może popyta pani znajomych czy ktoś by nie chciał? pies 9 lat max kundel średni

niestety mieszkam w miejscowosci gdzie nagminnie wyrzucaja młode psy i stare tez...ciezko domy im znalexc...ja sama oprócz kotów mam 3 psy...z ciężką przeszłością.U weta zaklejona tablica..klatki z małymi znajdkami..nie moge pomóc...

no i nie paniuj tak :lol:
Ostatnio edytowano Pt cze 04, 2010 17:29 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 04, 2010 11:24 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

nie o ten wątek chodzi napisałam na pchlim targu że przyjmę obroże i smycze i drapak dla kota to tam mieli pretensje :oops: co do właścicieli psa to na siłownie maja i na karty do fona też ale na tabletki dla psa to nie ech tacy ludzie najlepiej by się chcieli tego psa pozbyć oddać w dobre ręce
gerardbutler

Post » Pt cze 04, 2010 12:01 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

powiedzcie jakie karmy w puszce są dobre dla kotów i w miarę tanie? ja kupuję rózne zależy ile mam kasy whiskas kitekat no i te tańsze tesco
gerardbutler

Post » Pt cze 04, 2010 21:06 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

Najlepiej kupować w zoologicznych. Zwracaj uwagę na zawartość i skład. Ja nie kupuję puszek, bo moje tylko suche żrą, ale ważne jest żeby zawartość mięsa była ok. 15% - u nas są takie tylko oczywiście nie pamiętam nazwy i nie są drogie, duża puszka 3zł z groszami. To co jest w whiskas itp. (4% produktów "mięsopodobnych" ) nie jest dobre, choć ceną pewnie sie nie różni.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob cze 05, 2010 10:51 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

to u nas w zoologicznych nie ma nic z karm mokrych oprócz kitekat i whiskas jaka jest nazwa tej karmy co ty kupujesz? może mi w sklepie ją sprowadzą
gerardbutler

Post » Sob cze 05, 2010 11:02 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

Cudak1 pisze:Możesz wstawić jego zdjęcia?

Cudak1

Post » Sob cze 05, 2010 11:21 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

kogo zdjecia/psa? po wzystkich odpowiedziach z forum które dostałam od was doszłam do wniosku że ten pies wcale nie ma tak żle nie głoduję i ma dobrą budę myślę że wątek oddania tego psa zamkniemy niech znajdzie dobry dom jakaś sierotka ze schroniska spróbuję skombinować dzieś na te tabletki na robale dla niego i na szczepienie
gerardbutler

Post » Pon cze 07, 2010 16:47 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

jasdor proszę odpowiedz na pw czy dostałaś moje wiadomośći i maila
gerardbutler

Post » Pon cze 07, 2010 17:30 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

ewar pisze:Dowiedziałam się,że szczepienie przeciwko wściekliźnie jest DARMOWE ,chyba w maju i czerwcu,a także jesienią.

Gdzie tak jest? U mnie szczepienie na wściekliznę kosztuje 25 zł.

gerardbutler pisze:kogo zdjecia/psa? po wzystkich odpowiedziach z forum które dostałam od was doszłam do wniosku że ten pies wcale nie ma tak żle nie głoduję i ma dobrą budę myślę że wątek oddania tego psa zamkniemy niech znajdzie dobry dom jakaś sierotka ze schroniska spróbuję skombinować dzieś na te tabletki na robale dla niego i na szczepienie

Chodziło mi o psa, może akurat komuś wpadłby w oko ;)

Fajnie, gdybyś wstawiła też zdjęcia kotów, dla których prosisz o pomoc.

Cudak1

Post » Pon cze 07, 2010 20:48 Re: czy moga odebrać zwierzaki?

temat psa do adopcji zamykam faktycznie w schroniskach jest wiele psów w gorszej sytuacji co do kotów to właścicielka dostala jakieś namiary na inną pracę może z kasą się polepszy? trzymajcie kciuki na razie dziękuję jazdor za przesłanie pieniążków na purinke w imieniu kociaków dziękuję
gerardbutler

[poprzednia]