W Poznaniu-Zaginął Kocurek...-JUZ SIE ZNALAZL !!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 03, 2010 12:05 Re: W Poznaniu-Zaginął Kocurek...-JUZ SIE ZNALAZL !!!!

Super, cieszę się, że wrócił :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw cze 03, 2010 12:06 Re: W Poznaniu-Zaginął Kocurek...-JUZ SIE ZNALAZL !!!!

Bardzo się cieszę, że wrócił do domu. Mądry koteczek.
PS. Ujawniam się, rozmawialiśmy dzisaj rano ( wracałam z nord walkingu) o poszukiwaniach.
Zachęcam do pozostania na forum, to kopalnia informacji i wiedzy o opiece i pielęgnacji koteczków.
Pozdrawiam

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw cze 03, 2010 12:15 Re: W Poznaniu-Zaginął Kocurek...-JUZ SIE ZNALAZL !!!!

suuuper:) najważniejsze, że jest już w domku cały i bezpieczny.:)

Ola_I_Monte

Od: Wto cze 01, 2010 17:32

Post » Czw cze 03, 2010 12:39 Re: W Poznaniu-Zaginął Kocurek:(Proszę o Pomoc

Castiel pisze:ZNALAZL SIE!!!! :ryk: :ryk: :ryk:
Gianni wyszedl na balkon i zxaczal wrecz zawodzic-na co nagle przybiegl Gucii i odpowiedzial tym smym:) . Juz jest w dom ku-Bradzo dziekuje za wszystkie rady i zainteresowanie:))

O matko!!!!!
Jak się cieszę!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Widzisz-mówiłam,że sie znajdzie!
Mam nadzieję,że jednak zostaniesz z nami,fajnie tu u nas,można sie wiele nauczyć,dowiedzieć,podzielić troskami.
Zostaniesz?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia]