Kiedy/jak przenieśc potomstwo z kotką?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 02, 2010 17:00 Re: Kiedy/jak przenieśc potomstwo z kotką?

Tylko że ts cholera je zabierze spowrotem;/ Bo jak jakies 2 godziny temu próbowałam je przenieść, to poprostu szału dostała i już jednego za kark złapałą i weszła spowrotem pod łóżko. Bo tam jest wyrwany kawałek materiału i przełazi przez niego. Ale tak trzeba bedzie zrobić, najlepiej, tylko taki spory karton muszę skołowac. Po jakimś TV.

bbehindBLUEeyess

Od: Śro cze 02, 2010 12:32

Post » Śro cze 02, 2010 17:57 Re: Kiedy/jak przenieśc potomstwo z kotką?

Mam do was jeszcze takie pytanie,
zauważyłąm że jedno z kociąt ma, nie wiem czy to chłopak czy dziewczyna, tak jakby napompowane miejsce gdzie powinny być później jądra/czy gdzie jest pochwa. Inne kotki tak nie mają,chyba że w ten sposób poznaje sie że to kocurek? Nie płacze,nie stęka zachowuje sie normalnie tylko to mnie nie pokoi.Dodam że ma to o urodzenia

bbehindBLUEeyess

Post » Śro cze 02, 2010 19:40 Re: Kiedy/jak przenieśc potomstwo z kotką?

Ta kotka z kociętami na czymś leży w tym łóżku ?
Bo jeśli tak to weż to na czym leży i włóż do kartonu,przełóż kociaki i przenieś do swojego pokoju. Kotka będzie czuła znajomy zapach.No i zamknij drzwi żeby kotka się przyzwyczajała do nowej sytuacji.
W ostateczności pozostaje ci przenieść całe łóżko do pokoju na te kilka tygodni :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Czw cze 03, 2010 8:53 Re: Kiedy/jak przenieśc potomstwo z kotką?

Zdecydowaliśmy e na razie jeszcze ją tam poukrywamy, ja teraz wyjeżdżam, ale moja mama będzie więc dopilnuje żeby ten mój brat kotów nie przeniósł w jakieś nieznane miejsce. Zobaczymy w poniedziałek. Heh,kanapy nie przeniosę bo to jest cały narożnik;]

bbehindBLUEeyess

[poprzednia]