Orijen i pożeranie ukradzionego chleba... pomocy

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 27, 2010 14:31 Re: Jaką wspólną karme wybrać dla różnych kotów? cd..

dorota13 pisze:Nowy problem w poście 1

Kociastych nie powinno ciągnąć do chleba, bo tak jak zauważyłaś zboża są kotom niepotrzebne.
Rzeczywiście zrób badania dla pewności.

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Pt maja 28, 2010 12:39 Re: Orijen i pożeranie ukradzionego chleba... pomocy

Dziś rano miałam powtórkę,
Kocie śniadanie: jogurcik i gotowany kurczak - do wyboru + zawsze pełna micha z Orijenem
Moje: kanapki z razowym chlebem

Mruś zwariował, koniecznie próbował dostać się do mojego talerza, darł ryjka, skakał, tarzał się po podłodze. Pieczywo muszę zamykać w lodówce bo tylko tam nie potrafi się włamać.

Rozmawiałam z wetem, stwierdził że koty często mają dziwne upodobania kulinarne.
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Pt maja 28, 2010 13:06 Re: Orijen i pożeranie ukradzionego chleba... pomocy

Zgadzam się z Twoim wetem. Moje futra też mają dziwne zachciewajki.
Wszystkie lubią i mięso, i suche, ale jak jem coś, od razu jest wskakiwanie na stół, zaglądanie do talerza, nawet wkładanie łapy :roll:
A gusta kulinarne są bardzo zróżnicowane - Pysia uwielbia np. majonez i ser pleśniowy, Pucuś - ciasto i chleb właśnie, Plamka za żółtko z jajka dałaby się pokroić (pozostałe nie koniecznie), przed Pyzą muszę chować kubek z kawą 8O A Pumek jadłby na okrągło, co podleci pod paszczę.
I co, też mam im testy robić? Chyba psychologiczne :wink:
Oni po prostu lubią jeść to, co ja.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia]