Olsztyn - zastępcza matka natychmiast potrzebna

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 15, 2010 14:39 Re: Olsztyn - zastępcza matka natychmiast potrzebna

dwie mamki mam, ale tylko dwa kociątka się zassały. Co zrobić, aby jadły samodzielnie? macie jakieś sposoby?
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Sob maja 15, 2010 16:03 Re: Olsztyn - zastępcza matka natychmiast potrzebna

Podniosę.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Sob maja 15, 2010 16:14 Re: Olsztyn - zastępcza matka natychmiast potrzebna

:)
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Śro maja 26, 2010 8:02 Re: Olsztyn - zastępcza matka natychmiast potrzebna

Dostałam PW od kropkiXL ale nie bywam ostatnimi czasy na forum :(
Mam nadzieję że z kociakami wszystko OK w razie czego proponuję zwrócić sie do Siasi ona ma hodowlę i chyba akurat jedna z kotek się okociła
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro maja 26, 2010 8:29 Re: Olsztyn - zastępcza matka natychmiast potrzebna

kocięta maja się dobrze, ale z mojego postu wyleciało troszkę wpisów i nie ma aktualnych - nie wiem jak to sie stało ...

żyje 5 kociąt: siasia, właściwe jej norweżka wychowuje syberyjską szylkretkę, devonka przygarnęła rudego i 3 maleństwa są pod czułą opieką kotki domowej.

maluszki ukończyły dziś 2 tygodnie i otworzyły oczka :) :1luvu:

Trzech kociąt nie dało się utrzymać przy życiu.

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

[poprzednia]