Wa-wa potrzebny transport i pomoc finansowa na sterylizację

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 25, 2010 9:50 Re: Wa-wa potrzebny transport i pomoc finansowa na sterylizację

no i jak? no i co? czekam z niecierpliwością na nowe info. :D

paula82

Od: Pt kwi 23, 2010 10:56

Post » Wto maja 25, 2010 10:15 Re: Wa-wa potrzebny transport i pomoc finansowa na sterylizację

Przepraszam, ale nie dotarłam wczoraj do Koterii :oops: 2,5 h spędziłam na Białobrzeskiej z kotami. Czasem te kolejki tam mnie przerażają 8O
Rozmawiałam przed chwilą z wetką, buraska niestety musi jeszcze zostać, coś ją "wzięło". Czarnulkę chyba będę mogła przywieźć, jeśli się wyrobię (mam "łapankę" po pracy) to może jeszcze dziś?
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto maja 25, 2010 10:18 Re: Wa-wa potrzebny transport i pomoc finansowa na sterylizację

może być nawet dziś :) telefon do mnie masz więc jak coś to wcześniej zadzwoń, a z tego co wiem buraska ma coś z oczkami (zapalenie spojówek) czy coś jeszcze się przyplątało?

paula82

Od: Pt kwi 23, 2010 10:56

Post » Wto maja 25, 2010 10:21 Re: Wa-wa potrzebny transport i pomoc finansowa na sterylizację

paula82 pisze:może być nawet dziś :) telefon do mnie masz więc jak coś to wcześniej zadzwoń, a z tego co wiem buraska ma coś z oczkami (zapalenie spojówek) czy coś jeszcze się przyplątało?

Chodzi chyba właśnie o oczka, myślę że to nic poważnego. Ale niech lepiej posiedzi te kilka dni, przecież opiekunowie nie dopilnują, żeby jej n. zakraplać oczka, prawda?
paula82, zadzwonię wieczorem :)
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

[poprzednia]