Warszawa Ursus, kotka przestala przychodzic...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 27, 2010 9:04 Re: Warszawa Ursus, prosba o pomoc w zlapaniu ciezarnej kotki

urodziła pewnie :?
AnielkaG

Post » Wto kwi 27, 2010 22:19 Re: Warszawa Ursus, prosba o pomoc w zlapaniu ciezarnej kotki

mam nadzieje ze nie :(
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Wto kwi 27, 2010 22:32 Re: Warszawa Ursus, prosba o pomoc w zlapaniu ciezarnej kotki

mogę jutro tam podjechać ok. 16 (po zajęciach), jeśli znajdzie się dla mnie łapka, i zobaczyć- a nuż będę miała więcej szczęścia? :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie maja 23, 2010 21:55 Re: Warszawa Ursus, kotka przestala przychodzic...

od kilku dni poznym wieczorem wychodze przed blok w okolice smietnika
zauwazylam, ze o tej porze, gdy na osiedlu jest ciszej koty zaczynaja wychodzic z ukrycia

na spotkanie wychodzi mi zawsze buro bialy kot, stawiam ze to kocur, taki wylenialy troszeczke, jest dosc odwazny, chociaz trzyma sie na dystans
widuje tez czarnego kotka z bialymi lapkami, jedna z tylnich lap ma podkurczona, jest bardzo plochliwy, nie wiem co to za uraz, czy stary, czy zlamanie etc obserwuje go z daleka, gdy przemyka obok samochodow
trzeci kotek, szaraczek, drobny, raczej mlody, tez podchodzi do miski dopiero gdy sie oddale

nie ma natomiast szylkretki
nie widuje jej :(

mam nadzieje ze gdzies koczuje, ze zyje
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

[poprzednia]