POMOC

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 05, 2010 18:30 POMOC

Córka znalazłam kotkę jest u nas już 2ipół miesiąca,ma około 5mies Mam kłopot finansowy nie stać mnie na sterylkę Sama wychowuję 3 dzieci i serce mi zmiękło gdy córka 12l przyniosła to maleństwo do domu Jest cudna ma kłopot z oczkiem ale mamy już receptę na krople Tylko nie stać mnie na tę sterylkę i chciałam dowiedzieć się czy jest możliwość za darmo może są jakiś fundusze jak w NFZ Proszę niech ktoś mi doradzi mieszkamy w Tychach

pusia1

Od: Śro maja 05, 2010 18:19

Post » Śro maja 05, 2010 18:39 Re: POMOC

Może ktoś z Tych podpowie, gdzie zrobić taniej albo na raty - zmień tytuł na coś w rodzaju (proszę o pomoc w sterylce - TYCHY) łatwiej Cię znajdą :wink: ... możesz tez napisać do viewtopic.php?f=1&t=108023&hilit=kasa+kastracyjna ale na razie dziewczyny są na minusie ... pięć miesięcy to chyba jeszcze chwila, czy kotka już rujkuje?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro maja 05, 2010 21:44 Re: POMOC

W Bydgoszczy wystarczy pójść do Animals i dostanie się talon na bezplatną sterylkę. Ukazał się nawet artykuł informujacy o tym.http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1, ... abieg.html Pójdź do Animals w Twoim mieście na pewno dostaniesz tam pomoc.

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46