Moderator: Estraven
tillibulek pisze:2,5 roku to mlody wiek - niedobrze, ze ciagle tylko spi... mnie by to zaniepokoiło....
jak bedziesz miala okazje, to zrob jej moze badanie krwi (mocznik, kreatynina) - nasza kicia tez tak miala - do tego byla drazliwa - potem wyszlo, ze byla ciezko chora, umarla nam jak miala 6 latek, czyli jak na kota stanowczo za wczesnie
Mama się przyzwyczaiła, że czasem się wylizują, a potem Tośka dostaje cięgi, bliżej nie wiadomo za co ifciastu pisze:Wiem, ale mąż nigdy nie pozwala im mnie budzic bo che żebym się wyspała i jak jestem sama w wyrku to ich do mnie nie wpuszcza. dlatego bylam zdziwiona:) a tak swoja drogą, dlaczego jedna z moich kot, ta najbardziej przytulasta przychodz i liże mi np. twarz, albo kolano albo coa przez pół godziny? chce mnie umyć czy jak?![]()
![]()
tillibulek pisze:ifciastu pisze:Wiem, ale mąż nigdy nie pozwala im mnie budzic bo che żebym się wyspała i jak jestem sama w wyrku to ich do mnie nie wpuszcza. dlatego bylam zdziwiona:) a tak swoja drogą, dlaczego jedna z moich kot, ta najbardziej przytulasta przychodz i liże mi np. twarz, albo kolano albo coa przez pół godziny? chce mnie umyć czy jak?![]()
![]()
kazdy sposob dobry na obudzenie panci
ale jak Twoj maz nie wpuszcza kotow, czuwa cala noc, zeby nie wchodzily na lozko, czy w ogole drzwi im przed nosem zamyka i nie wpuszcza do sypialni??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 87 gości