Poznań Wilda - zaginął duży, czarny kot. ZNALAZŁ SIĘ!!! :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 23, 2010 0:15 Re: Poznań Wilda - zaginął duży, czarny kot. ZNALAZŁ SIĘ!!! :)

:D :D Bardzo się cieszę :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pt kwi 23, 2010 7:03 Re: Poznań Wilda - zaginął duży, czarny kot. ZNALAZŁ SIĘ!!! :)

Szalenie się cieszę :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt kwi 23, 2010 9:20 Re: Poznań Wilda - zaginął duży, czarny kot. ZNALAZŁ SIĘ!!! :)

:dance: :dance2: :dance:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt kwi 23, 2010 11:39 Re: Poznań Wilda - zaginął duży, czarny kot. ZNALAZŁ SIĘ!!! :)

MarciaMuuu pisze:A mnie to zawsze fascynowało, jak właściciel poznaje swojego całego czarnego kota :lol: .

Marcia, ten kot jest nie do podrobienia! :lol:
Mam dwa czarne koty (z tym, że Sintrę łatwiej byłoby komuś obcemu zidentyfikować, bo ma łapę źle zrośniętą), natomiast uwierz mi: widzisz i wiesz! :mrgreen:

Gruby po kąpieli jeszcze nie wrócił do swojego zapachu, więc dziewczyny traktują go jak intruza 8O
Tylko czekam, aż odeśpi wszystko, odzyska siły i pokarze, kto tu rządzi :twisted:
Na razie śmieszy mnie Sintra warcząca i sycząca na niego na każdym kroku - cóż za odważny kot! Niech tylko grubas wypocznie, zaraz się role odmienią ;)

Gruby leży i odpoczywa. A ja chodząc po mieszkaniu patrzę na niego i gęba mi się sama śmieje :D
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Pt kwi 23, 2010 18:35 Re: Poznań Wilda - zaginął duży, czarny kot. ZNALAZŁ SIĘ!!! :)

Wspaniała wiadomość.
Bardzo się cieszę.

Kocie pilnuje domu....dość wycieczek!!!!
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia]