ŚLĄSK - nie pozwólmy na narodziny kolejnych maluchów :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 19, 2010 22:01 ŚLĄSK - nie pozwólmy na narodziny kolejnych maluchów :(

znalazłam takie ogłoszenie:

Kotka jeszcze nie urodziła młodych, powinno to nastąpić już niedługo. Jeżeli by ktoś chciał przygarnąć małego kotka to proszę o kontakt telefoniczny pod numer 609742249. Jestem z Rydułtów, województwo śląskie. Zainteresowani z okolic proszę o telefon. Kotka jest trójkolorowa, wiec młode po niej są zawsze bardzo śliczne, lubią się bawić i są bardzo towarzyskie dla ludzi. Oczywiście jak ktoś będzie zainteresowany to natychmiast po urodzeniu się kotków prześle zdjęcia aby sobie wybrać który się najbardziej podoba. Czekam na telefon:)

link

piszę w tytule, skąd jest ogłoszenie, gdyż może będzie potrzebna pomoc finansowa (obiecuję zwrócić) bądź logistyczna w kastracji kotki - jeśli uznacie, kochani Ślązacy i kochane Ślązaczki, że także osoby z innych regionów powinny pomóc i napisać do tych ludzi, aby nie pozwalali na narodziny maluchów, dajcie znać- pomogę i na pewno nie ja jedna.

z góry dziękuję za pomoc :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro kwi 21, 2010 21:18 Re: ŚLĄSK - nie pozwólmy na narodziny kolejnych maluchów :(

pozwolę sobie podnieść...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09