śląskie- felinoterapia?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 12, 2010 16:29 śląskie- felinoterapia?

Drodzy Kociarze!
Poszukuję osoby zainteresowanej tematem felinoterapii lub może nawet w ogóle- animaloterapii, która zechciałaby opowiedzieć nieco, przybliżyć temat, podzielić się własnymi doświadczeniami itp. w tym temacie podczas wernisażu wystawy mającej na celu niesienie pomocy bezdomnym zwierzątkom. Wystawa planowana jest na pierwszą połowę czerwca w Wiśle, w woj. śląskim. Pomysł jest dopiero na starcie, z każdym dniem będzie nabierał konkretniejszego kształtu i będę mogła nieco więcej napisać, jeśli kogoś by temat zainteresował. Już teraz zapraszam wszystkich serdecznie na tę wystawę :) Pozdrawiam :) w razie czego proszę śmiało pisać na PW. Pozdrawiam. iwona.

Adrian_Iwona

Od: Sob cze 30, 2007 12:14

Post » Śro kwi 14, 2010 11:03 Re: śląskie- felinoterapia?

ech.. up :)
mam nadzieję, że uda nam się coś dobrego dla zwierzaczków zrobić.

Adrian_Iwona

Post » Pon kwi 19, 2010 9:30 Re: śląskie- felinoterapia?

up :(

Adrian_Iwona

Post » Pon kwi 19, 2010 12:44 Re: śląskie- felinoterapia?

Nie smuć się.Cóż poradzić?Tutaj z pewnością łatwiej znaleźć specjalistów od nocnych łapanek dzikich kotów,zabiegów sterylizacji lub specjalistów z zakresu socjalizacji kotów skrzywdzonych przez człowieka niż dyplomowanych felinologów,ale może w końcu się uda?
Temat raczej powinien znaleźć się na Koci Łapci,może tam szybciej go wypatrzy kompetentna osoba.
Legnica

Post » Pon kwi 19, 2010 13:31 Re: śląskie- felinoterapia?

nawet nie chodzi mi tutaj o super specjalistów. Myślałam, że może znajdę tutaj osoby zainteresowane tematem, które miały z animaloterapią jakąkolwiek styczność i mogłyby o tym opowiedzieć :) ja znam temat jedynie w teorii, niestety, póki co. Dziękuję za podpowiedź. Oczywiście będę także próbować także w innych miejscach :)

Adrian_Iwona

Post » Pon kwi 19, 2010 14:54 Re: śląskie- felinoterapia?

na podforum Hodowcy był obszerniejszy temat o felinoterapii :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pon kwi 19, 2010 16:10 Re: śląskie- felinoterapia?

we Wrocławiu działa fundacja Dogolandia, która zajmuję się głównie dogoterapią, ale mają także kota do felinoterapii, tylko nie wiem czy taki Śląsk Cię satysfakcjonuje :) ja mam psa terapeutycznego i kota o idealnym charakterze do felinoterapii, ale jest to kot z adopcji-4 letni więc za późno jest teraz zaczynać z nim działania, niestety
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55