Kto namiary na porządną firmę robiącą moskitery specjalne?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 18, 2010 0:24 Kto namiary na porządną firmę robiącą moskitery specjalne?

SZukam i szukam. Jak na chwilę obecną znalazłam dwie firmy w googlach. Niestety nie znalazłam opinii.....a zależy mi na sprawdzonej firmie - żeby moskitera była porządnie wykonana.
Dokładnie chodzi mi o moskitery (takie z siatką stalową lub aluminiową) z kołnierzem z wzmocnionymi zaczepami (również z większą ilością zaczepów) na okna plastykowe. Chciałabym zamówić teraz taką jedną do kuchni. POwiem szczerze, że chciałabym jak najszybciej sprawę załatwić:-).
Okno byłoby i tak otwierane kiedy ja będę przebywać w kuchni.

pozdrawiam wszystkich :-) to mój pierwszy post na forum... :roll: ..mój pierwszy raz:-)...a posty z forum czytam juz jaaakiś czas:-)
:roll:

agap6

Od: Śro sie 19, 2009 21:23

Post » Nie kwi 18, 2010 1:21 Re: Kto namiary na porządną firmę robiącą moskitery specjalne?

A z jakiego miasta jesteś?
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Nie kwi 18, 2010 7:59 Re: Kto namiary na porządną firmę robiącą moskitery specjalne?

Jestem z Katowic.
Szczerze mówiąc myślałam, żeby nawet wysyłkowo kupić (mam nadzieję, że to możliwe)

agap6

Post » Nie kwi 18, 2010 8:37 Re: Kto namiary na porządną firmę robiącą moskitery specjalne?

Kiedyś trafiłam na taką ofertę, sama się zastanawiam nad kupnem.
http://www.rolety.zalmal.com.pl/index.p ... le&id=108/

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie kwi 18, 2010 9:34 Re: Kto namiary na porządną firmę robiącą moskitery specjalne?

:ryk:
Właśnie jedną z tych dwóch firm co wyszperałam w necie to ten "zalmal" a druga firma to http://www.okiennica.pl/moskitiery.html#wzmocnione
Jutro postaram się zadzwonić do nich i popytać. Więcej nie znalazłam, dlatego też pytam tutaj na forum...może ktos zna kogoś sprawdzonego :) , a jakby jeszcze była to firma ze Śląska byłoby jeszcze sympatyczniej :D (chociaż nie jest to konieczne, grunt żeby moskitera była porządna i mocna - mieszkam na 11-piętrze)

agap6