POZNAŃ - czy ktoś może sprawdzić domek??? Proszę..

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 07, 2010 22:29 POZNAŃ - czy ktoś może sprawdzić domek??? Proszę..

Potrzebuję osobę, ktora sprawdzi domek dla Titanii z tego wątku

viewtopic.php?f=1&t=107516&start=255

bardzo proszę o pomoc osoby z Poznania - wiekszość informacji ustaliłam przez telefon, chodzi mi tylko o spotkanie, spojrzenie na ludzi, na kotkę, ktora u nich mieszka, o własne odczucia.
Proszę o pomoc - gdyż to dla Titti kwestia życia i zdrowia - koteczka po wyadoptowaniu swoich kocich kumpelek od kilku dni jest w depresji, przestała jeść, jest apatyczna i bardzo smutna..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 07, 2010 22:48 Re: POZNAŃ - czy ktoś może sprawdzić domek??? Proszę..

Mogę pomóc,jeżeli znam tą dzielnicę :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro kwi 07, 2010 22:49 Re: POZNAŃ - czy ktoś może sprawdzić domek??? Proszę..

jutro dokladnie się dowiem o adres i napiszę pw - wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 07, 2010 22:52 Re: POZNAŃ - czy ktoś może sprawdzić domek??? Proszę..

Jeszcze nie dziękuj :roll:
Uprzedzam tylko że,od 14 do 22 jestem w pracy,w razie co czekaj cierpliwie na odpowiedz ok :roll: :P
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56