Różne karmy URINARY - prośba o próbki.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw mar 25, 2010 19:35 Różne karmy URINARY - prośba o próbki.

Niedawno wetka zaleciła mojemu Ginowi karmę urinary, więc zakupiłam 3,5 kg torbę RC Urinary. Niestety karma ta nie bardzo mu przypadła do gustu. Efekt jest taki, że zazwyczaj muszę mu dawać po chrupce do pysia :roll: Inaczej nie będzie jadł. Będzie jęczał, że głodny, będzie próbował jeść chrupki Mundka, ale swoich nie. Z mokrym jest na razie nieco lepiej, ale z doświadczenia wiem, że to kwestia czasu, kiedy będę go karmiła kawałeczek po kawałeczku. A nie zawsze mam czas bawić się w takie karmienie i marzy mi się, że stawiam mu miskę z jedzeniem, a on je sam.

Po tym przydługim wstępie, przejdę do sedna. Mam prośbę do osób, których koty jedzą urinary innych firm. Czy moglibyście przesłać mi niewielką ilość takiej karmy z informacją, jakiej firmy jest ta karma? Zanim znowu kupię dużą torbę, chciałabym sprawdzić, czy Ginowi smakuje. Oczywiście zapłacę za przesyłkę i za określoną ilość karmy (wg. cennika wysyłającego :wink: )
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt mar 26, 2010 8:36 Re: Różne karmy URINARY - prośba o próbki.

Może ktoś się z nami podzieli? :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt mar 26, 2010 11:00 Re: Różne karmy URINARY - prośba o próbki.

Po 1-szym będę robić zakupy i zamierzam m.in. kupić opakowanie Urinary z Bosch Sanabelle, mogę Ci trochę podesłać.
Odezwij się na PW.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 26, 2010 11:06 Re: Różne karmy URINARY - prośba o próbki.

Bosch Urinary Sanabelle zwykła ? Tzn. nie weterynaryjna ?
Miałyśmy ją i niestety, zaraz zapalenie pęcherza wróciło :(

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52