Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 19, 2010 10:51 Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

Czarnowąsy są pod Opolem, mieszkamy na 2 piętrze, szukam kogoś któ mógłby przez 4 dni przynajmniej raz dziennie przyjechać czy przyjść do naszego kotka i podać mu wody dać karmę i posprzątać kuwetę. Wyjeżdzamy na święta 450 km stad. A kto ma kota ten wie że ani hotel w schronisku ani tak długa podróż nie służą kotom i nie chcę go narażać na stres.
Proszę o kontakt na adres : witaminkaa@gmail.com, lub telefonicznie: 515 186 664.

Obrazek

witaminkaa

Od: Nie gru 21, 2008 18:59

Post » Pt mar 19, 2010 11:19 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

Jeśli jedziecie samochodem, to żaden problem wziąć kota. Ja na Boże Narodzenie całą trójkę zabrałam.
A nie wiem czy akurat z Czarnowasów jest ktoś jeszcze na forum ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt mar 19, 2010 13:44 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

Moze ktos z Opola? Oczywiście pokryje wszystkie koszty. Ja naprawde nie widze sensu wozic kota caly dzien samochodem z Opola do Szczecina. widze jaki kot jest przerazony jak jedziemy do wterynarza, nie rozumiem dlaczego mam go narazac na stres??? a gdzie on niby ma sie wysikac w samochodzie?? Tak jedziemy samochodem z 5 miesiecznym synem, to wystarczy atrakcji;) A jak nikt się nie zglosi bede musiala kota oddac do hotelu, a tam Pani powiedziała że kot moze to źle przeżyć (spotkanie z innymi kotami i zmiana otoczenia) i że moze nic nie jesc przez 4 dni.....
Obrazek

witaminkaa

Post » Pt mar 19, 2010 19:46 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

witaminkaa, ja rozumiem, że na 4- 5 dni zabieranie kota w podróż prze cały kraj, to wiele wysiłku.. sama nie zabierałam na wyjazdy do tygodnia..bo wydawalo mi się to bez sensu, proszę zajrzyj na opolskie wątki, są tu fajne osoby na miau, na pewno pomogą.. w tytule napisz Opole i że pokrywasz koszty opieki! to ciocie z Opola dadzą znaż na pewno!!! fajnie, że chcesz kociowi zapewnić opiekę, ja mam komfort - kochaną sąsiadkę przez ścianę - ona moimi się zajmowała, teraz ja cześciej jej kotkami, jak wyjeżdża (bo mam 14 latka chorowitego i albo nie wyjeżdżam, albo jedę na co najmniej 3 tygodnie i zabieram oba w Bieszczady :roll: )..
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt mar 19, 2010 20:04 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

Ja mieszkam w Czarnowąsach od lipca i mam tutaj tylko jedną zaufaną osobę, ktora niestety wyjeżdza na swieta..
Obrazek

witaminkaa

Post » Pt mar 19, 2010 20:13 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

witaminkaa pisze:Ja mieszkam w Czarnowąsach od lipca i mam tutaj tylko jedną zaufaną osobę, ktora niestety wyjeżdza na swieta..

kurczę, nie wiem w jakiej odległości Czarnowąsy od Opola, ale zaryzkowałabym.. może ktoś mieszka w pobliżu?? wejdź na wątek opolski i popytaj... coś spróbuję znaleźć dla Ciebie...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 19, 2010 20:22 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

napisałam do opolanki :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 19, 2010 20:26 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

Autobusem jadę 15 min do centrum Opola:)
Obrazek

witaminkaa

Post » Pt mar 19, 2010 20:27 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

wątek Opolski.... już szukam:)
Obrazek

witaminkaa

Post » Pt mar 19, 2010 20:36 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

to blisko.. ja z jednej dzielnicy do drugiej jadę autobusem godzinę :ryk:
no to będzie ok.. odleglość nie stanowi problemu... na szczęście jest jeszcze kilka dni na dogranie sprawy..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob mar 20, 2010 10:28 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

Się melduję 8)

Coś pomyślimy, tylko moment czasu potrzeba w celu kombinacji ;)

Hanulka, dzięki za cynk!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob mar 20, 2010 13:25 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

Byłam u sąsiadki na parterze, niedawno im się bliźniaki urodziły, czesto mąż wpada pożyczyć fotelik do samochodu, zapytalam czy będą na świeta i czy do kotka przyjda:)
Nie znam ich ale mam nadzieję że w ramach sąsiedztwa mogę im zaufać, bo zgodzili się by przyjsc do Meficzka mojego:)

Temat do zamkniecia.
Pozdrawiam!
Obrazek

witaminkaa

Post » Sob mar 20, 2010 18:42 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

Boo77 pisze:Się melduję 8)

Coś pomyślimy, tylko moment czasu potrzeba w celu kombinacji ;)

Hanulka, dzięki za cynk!

Boo77 :1luvu: , pojawiłaś się i już sprawa załatwiona!! ten maj jeszcze i zagranica, witaminkaa.. potrzebujesz jeszcze pomocy, czy też zaangażujesz tę sąsiadkę??
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 21, 2010 21:20 Re: Czarnowasy. Szukam Opiekuna na Wielkanoc dla naszego kocia!

No nie ja tę sprawę załatwiłam ;) ale się cieszę, że już ok. Wczoraj byłam na Śląsku z kotami i nie miałam możliwości zająć się sprawą :(

Witaminkoo, gdybyś miała kiedyś jakieś kocie problemy to wal śmiało! Zawsze postaramy się pomóc.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41