Książę Znajda. Nowy Sącz - czy ktoś go zna?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 08, 2010 20:21 Książę Znajda. Nowy Sącz - czy ktoś go zna?

Dziś, w godzinach późno popołudniowych, w Nowym Sączu na ulicy Lwowskiej w pobliżu skrzyżowania z Barską, moja córka znalazła kota. Raczej kotka, dorosła, o srebrnej, dłuższej niż u dachowców, cokolwiek skołtunionej już sierści. Córka pytała w pobliskim sklepie - kotka była tam widywana od kilku dni. Może ktoś jej szuka... Kotka bardzo ufna, przyjazna, w obcym domu pakuje się na kolana, mruczy, udeptuje, strzela baranki. Ponieważ nie może zostać w Sączu, choćby ze wzgl. na 4 psy w domu, jutro rano córka przywiezie ją do mnie, wówczas wstawię zdjęcia. Jeśli nie znajdzie się właściciel, będę szukała dla niej DT/DS - mam 5 rezydentów w małym mieszkaniu, poza tym jesienią czeka nas wyjazd za granicę. 01.04 wyjeżdżam na 10 dni do UK. Wiem, pomysł na wzięcie jej do domu świadczy o braku instynktu samozachowawczego, ale za oknem jest już 9stopni mrozu - jak miałam powiedzieć córce żeby odniosła kota skąd go wzięła?
Pierwsze zdjęcie, dzięki Toszy ktora upchnęła MMS-a na forum.
Obrazek
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto mar 09, 2010 9:18 Re: Książę Znajda. Nowy Sącz - czy ktoś go zna?

Poprawka... Kocur i to full jajeczny. W bogatych portkach trudno było wypatrzyć męskie atrybuty. Zwierzak jest piękny.
Obrazek Obrazek Obrazek

Skołtuniony bardzo, wychudzony, oddycha z rzężeniem... Przeziebiony na bank.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41