Zapewne gdzieś, rozrzucone po tym forum, znajdują się już informacje, kto dysponuje jakim lekiem, który czasami/często trudno dostać, a potrzebny jest od razu.
Np. Ornipural - nie w każdej lecznicy można go dostać. Gdy był potrzebny dla naszych Pędzelków, dostałam kilka dawek od wetki na ul. Senatorskiej - ona sprowadza go z Francji na użytek własnej lecznicy. Sądzę, że tego typu informacje bywają bardzo istotne.
Dlatego apeluję, by forumowicze wpisywali tu leki (kocie!), którymi dysponują i, w razie pilnej potrzeby, mogą użyczyć (odpłatnie bądź nie) innym forumowiczom. Koniecznie z datami ważności!
Obecnie mam do dyspozycji 14 fiolek TFX-u, z datą ważności do końca kwietnia 2010 r. Na razie, na szczęście, nie są mi do niczego potrzebne, bo od grudnia nie miałam przypadku kota z panleukopenią.
Nie chcę, żeby się zmarnowały. Mieszkam w Warszawie, w razie czego mogę dostarczyć lek. Zasadniczo wyłożyłam na niego z własnej kieszeni, więc refundacja byłaby mile widziana. Jednak, jeśli zaistnieje potrzeba, mogę lek odstąpić na rzecz jakiejś potrzebującej bidy.
Proszę, wpisujcie tu swoje zapasy i zapotrzebowanie, a ja postaram się w pierwszym poście aktualizować listę tego, czym dysponujemy.
Proszę również o podwieszenie wątku, chyba że mod uzna inaczej.