.:: wątek lekowy ::.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 24, 2010 7:19 .:: wątek lekowy ::.

Zapewne gdzieś, rozrzucone po tym forum, znajdują się już informacje, kto dysponuje jakim lekiem, który czasami/często trudno dostać, a potrzebny jest od razu.

Np. Ornipural - nie w każdej lecznicy można go dostać. Gdy był potrzebny dla naszych Pędzelków, dostałam kilka dawek od wetki na ul. Senatorskiej - ona sprowadza go z Francji na użytek własnej lecznicy. Sądzę, że tego typu informacje bywają bardzo istotne.

Dlatego apeluję, by forumowicze wpisywali tu leki (kocie!), którymi dysponują i, w razie pilnej potrzeby, mogą użyczyć (odpłatnie bądź nie) innym forumowiczom. Koniecznie z datami ważności!

Obecnie mam do dyspozycji 14 fiolek TFX-u, z datą ważności do końca kwietnia 2010 r. Na razie, na szczęście, nie są mi do niczego potrzebne, bo od grudnia nie miałam przypadku kota z panleukopenią.

Nie chcę, żeby się zmarnowały. Mieszkam w Warszawie, w razie czego mogę dostarczyć lek. Zasadniczo wyłożyłam na niego z własnej kieszeni, więc refundacja byłaby mile widziana. Jednak, jeśli zaistnieje potrzeba, mogę lek odstąpić na rzecz jakiejś potrzebującej bidy.

Proszę, wpisujcie tu swoje zapasy i zapotrzebowanie, a ja postaram się w pierwszym poście aktualizować listę tego, czym dysponujemy.

Proszę również o podwieszenie wątku, chyba że mod uzna inaczej.
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Śro lut 24, 2010 9:37 Re: .:: wątek lekowy ::.

Zaznaczam sobie , bo fajny wątek ! I przydatny :)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 24, 2010 9:42 Re: .:: wątek lekowy ::.

viewtopic.php?f=27&t=88335- jest wątek oddaj za darmo, jesli chciałabyś sprzedać leki to chyba pchli targ, albo koci bazarek byłyby najlepsze.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10