PILNE!!! Potrzebuję pożyczyć TRANSPORTER Częstochowa !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 19, 2010 21:56 PILNE!!! Potrzebuję pożyczyć TRANSPORTER Częstochowa !!!

Jak w temacie, na poniedziałek potrzebuję transportera pożyczyć od 12.30 do 16 (?) Azor o 13 ma być kastrowany, a nas ie stać na transporter w tej chwili, na kastrację się zapożyczyłam u koleżanki...
Jestem z Częstochowy!
Proszę pomóżcie.
Ostatnio edytowano Sob lut 20, 2010 22:09 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Sob lut 20, 2010 18:05 Re: PILNE!!! Potrebuję pożyczyć TRANSPORTER Częstochowa !!!

podbijam...
najszczesliwsza

Post » Sob lut 20, 2010 19:35 Re: PILNE!!! Potrebuję pożyczyć TRANSPORTER Częstochowa !!!

Zapyutaj w lecznicy, w której zwierzaka leczysz - na ogół mają.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Sob lut 20, 2010 21:31 Re: PILNE!!! Potrebuję pożyczyć TRANSPORTER Częstochowa !!!

Sęk w tym, że nie mam teraz "stałej" lecznicy, bo chodziłam do najgorszej z możliwych, a myślałam, że do najlepszej, a chcę kota wykastrować w ramach akcji w tym roku. A wet tam, gdzie idę, to kazał mieć swój...
najszczesliwsza