Poszukuję osoby do wakacyjnej opieki nad kotkami

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 10, 2010 13:53 Poszukuję osoby do wakacyjnej opieki nad kotkami

Witam wszystkich,
szukam osoby z Warszawy, najchętniej z Ursynowa, która pod moją i męża nieobecność byłaby gotowa zająć się naszymi dwoma kochanymi kociakami. Interesuje nas raczej możliwość opieki u nas w domu, czyli jednym słowem przychodzenie dwa razy dziennie do kotków, nakarmienie ich, zmiana kuwety, zabawa, poprzytulanie, pogłaskanie - czyli wszystko to, co jest kociakom niezbędne do życia;)
Chciałabym zaznaczyć, że nie mówię teraz o konkretnych terminach wyjazdów. Pewnie będą to okresy wakacyjne nieprzekraczające jednego tygodnia. Chętnie nawiążę kontakt z kimś, kto kocha koty i ewentualnie dysponowałby czasem, kilka razy do roku, by naszymi zwierzakami się zająć. Cena za opiekę oczywiście do uzgodnienia.
Mój adres mailowy: aniesk@wp.pl To ogłoszenie zamieszczam już teraz, gdyż wolałabym zawczasu znaleźć kociego opiekuna dla Kaszmirka i Mali.

Agnieszka

aniesk

Od: Śro lut 10, 2010 13:29

Post » Śro lut 10, 2010 20:50 Re: Poszukuję osoby do wakacyjnej opieki nad kotkami

Moim zdaniem wystarczy raz dziennie. Możesz na czas wyjazdu dostawiać im dodatkową kuwetą. Sądzę, że trudno będzie znaleźć kogoś, kto znajdzie czas dwa razy dziennie.
Myślę, że fajnie byłoby zaproponować też wymianę ;)
Życzę powodzenia :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lut 17, 2010 22:23 Re: Poszukuję osoby do wakacyjnej opieki nad kotkami

Hmm... mam nadzieję, że znajdzie się chętna osoba. Słyszałam, że są osoby, które w ten sposób doglądają zwierząt.

inaf

Od: Czw paź 22, 2009 23:02

Post » Śro lut 17, 2010 23:58 Re: Poszukuję osoby do wakacyjnej opieki nad kotkami

Zapraszam do zajrzenia tutaj viewtopic.php?f=8&t=96256

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13