Psia karma dla kota?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 15, 2010 16:45 Psia karma dla kota?

Mój kociasty zawsze ma kupowaną Acanę. Tak było i tym razem. Duży worek 7,5 kg raz na kilka miesięcy. Niestety przez własną głupotę oraz pomyłkę sklepu okazało się, że owszem wysłano mi Acanę, ale dla... psa. Niestety różnicę zauważyłam dopiero po otworzeniu (większe kawałki), bo worek niewiele się różnił :roll: Więc niestety wymiana raczej w grę nie wchodzi.
I teraz mam pytanie. Czy da radę, żeby futrzak jadł psią karmę? Czy może poważnie mu to zaszkodzi? (Oprócz suchego dostaje codziennie surowe mięso).

Saasy

Od: Sob maja 27, 2006 10:58

Post » Pon lut 15, 2010 17:02 Re: Psia karma dla kota?

wymiana jak najbardziej wchodzi w gre - blad lezy po stronie sklepu, jesli wyslali nie to, co zamowilas.
No chyba, ze zamowilas omylkowo psia karme ;)

Nie, nie jest to dobre pozywienie dla kota - zupelnie inny sklad. Za malo miesa, tluszczu, za duzo wypelniaczy ;)

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pon lut 15, 2010 17:05 Re: Psia karma dla kota?

Myślisz, że przyjmą mi otwarty już worek? Tym bardziej, że zamawiałam jakiś prawie miesiąc temu i do tego czasu karma stała sobie schowana i dopiero wczoraj ją otworzyłam :roll: Pierwszy raz przydarzyła mi się taka pomyłka i nie mam pojęcia co zrobić :?

Saasy

Post » Pon lut 15, 2010 17:19 Re: Psia karma dla kota?

zadzwon do nich, powiedz co sie stalo - przeciez oni maja niezgodnosc na magazynie. Dywagacje, czy sie uda czy nie, nie rozwiaza sprawy. najlepiej zapytac :)

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pon lut 15, 2010 17:28 Re: Psia karma dla kota?

Wysłałam meila. Zobaczymy co odpiszą. Dzięki za rady :)

Saasy