W-wa Było ich 7, nie wiem ile zostało. 1 w DS, 1 TM[']

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 23, 2009 15:19 Re: W-wa Było ich 7, nie wiem ile zostało. 1 w DS, 1 TM[']

Niestety nie mam żadnych wieści o kociakach.

Jest zimno, ciągle pada.
Obchodziłam okolicę kilkakrotnie, ale nie widziałam kotków.
Siedzą gdzieś w ukryciu, bo paskudna pogoda.
I nie widział ich nikt, z kim rozmawiałam. :(

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Czw sty 07, 2010 23:01 Re: W-wa Było ich 7, nie wiem ile zostało. 1 w DS, 1 TM[']

zgodnie z obietnicą podnoszę wątek, obiecuję częściej tu zaglądać :) kciuki :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt sty 08, 2010 12:16 Re: W-wa Było ich 7, nie wiem ile zostało. 1 w DS, 1 TM[']

XAgaX pisze:zgodnie z obietnicą podnoszę wątek, obiecuję częściej tu zaglądać :) kciuki :ok: :ok: :ok:

XAgaX, ten wątek był aktualny jesienią. :roll:

Od ostatniego mojego wpisu w zasadzie nic się nie zmieniło.
Chyba tylko to, że dowiedziałam się ostatnio, iż jesienią został znaleziony i przygarnięty niedaleko stąd przez jedną z dalszych znajomych mały czarny oswojony kocurek (ok. 3-msc). Podejrzewamy, że to jedno z kociąt z zaplecza sklepu, bo czas się zgadza i wiek raczej też. :lol:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

[poprzednia]