Szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej W-wa centrum

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 03, 2010 12:55 Szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej W-wa centrum

Szukam osoby, która poszłaby na wizyte przedadopcyjną w Warszawie centrum.
Najchętniej jeszcze w tym tygodniu, bo jeśli wszystko się uda to kot mógłby trafić do domu w weekend.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie sty 03, 2010 13:43 Re: Szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej W-wa centrum

mogę iść, ale jeśli to faktycznie centrum
(normalnie już za wywiad robię :wink: )
AnielkaG

Post » Nie sty 03, 2010 13:53 Re: Szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej W-wa centrum

AnielkaG pisze:mogę iść, ale jeśli to faktycznie centrum
(normalnie już za wywiad robię :wink: )

Piszę pw :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Śro sty 06, 2010 20:27 Re: Szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej W-wa centrum

Nadal szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej.
Może ktoś z warszawiaków może podjechać do tej Pani?

iwcia

Post » Śro sty 06, 2010 20:35 Re: Szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej W-wa centrum

Jesli odwiedzonej pani nie bedzie przeszkadzalo ze przyjade z gadatliwym ( :!: ) przedszkolakiem i moze to byc pora popoludniowa (okolo 18-stej - nie dam rady dotrzec wczesniej z pracy, pracuje daleko poza Wa-wa) oraz dojazd tam jest w miare latwy (nie bardzo mam zapal bladzic o tej porze z synkiem po jakichs ciemnych uliczkach, szczegolnie biorac pod uwage aure - prosze o zrozumienie) - to moge podjechac nawet jutro, o ile do okolo 23 godziny dzisiaj dowiem sie adresu, jakiegos telefonu oraz informacji jakie sa wazne w temacie tego konkretnego kota - bo nie wiem na co sie z pania umawialas. Na co mam zwracac szczegolna uwage.

Jesli dowiem sie pozniej - bede mogla podjechac w piatek, ale prosze o pw, bo na forum bede dorywczo.

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Śro sty 06, 2010 20:39 Re: Szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej W-wa centrum

Blue spadasz mi z nieba ;)
Myślę, ze nie będzie Pani przeszkadzało dziecko, sama ma takowe, godziny popołudniowe jak najbardziej wskazane, bo tak Pani wraca do domu, piszę pw :D

iwcia

Post » Śro sty 06, 2010 22:01 Re: Szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej W-wa centrum

Jak by była potrzeba to tez mogę. Zgłaszam się :kotek:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24