Kotka 5miesieczna POMOCY

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 24, 2009 11:30 Kotka 5miesieczna POMOCY

Witam
Mam kotkę 5miesieczną która 2dni temu dostała rujkę.... rujka rujką ale co najgorsze wczoraj zaczęła kuleć na przednią lewą łapę...myślałem że się uderzyła i zwichnęła...a dzisiaj się okazuje ze kuleje też na prawą łapę gdzie wczoraj nic jej nie było i dawała się dotykać nie wiem co mam robić bo w okolicy wszystkie lecznice nie czynne jakieś pomysły ktoś ma co to może być? Z góry dziękuję:(

rajwer

Od: Czw gru 24, 2009 11:23

Post » Czw gru 24, 2009 11:45 Re: Kotka 5miesieczna POMOCY

rajwer pisze:Witam
Mam kotkę 5miesieczną która 2dni temu dostała rujkę.... rujka rujką ale co najgorsze wczoraj zaczęła kuleć na przednią lewą łapę...myślałem że się uderzyła i zwichnęła...a dzisiaj się okazuje ze kuleje też na prawą łapę gdzie wczoraj nic jej nie było i dawała się dotykać nie wiem co mam robić bo w okolicy wszystkie lecznice nie czynne jakieś pomysły ktoś ma co to może być? Z góry dziękuję:(

Gdyby lecznice wokół były pozamykane, zadzwoniłabym po wizytę domową. Nawet gdyby Twojego posta przeczytała wetka, to nigdy nie postawiłaby diagnozy, a tym bardziej leczyła, bez zbadania kota.

Oczywiście wysterylizujesz kotkę zaraz po zakończeniu rujki?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00