Witam wszystkich. Po przeczytaniu wątku Weci Polecani wybralismy sie wkoncu do lecznicy na Hawajską.Bardzo nam sie spodobała i nie dziwie sie ze wszycy ją chwalą. Lekarze sa super i maja bardzo dobre podejscie do zwierzat a takze do ich właścicieli. Po zbadaniu naszych kotek odrazu stwierdzili ze to mogą być Lamblie lub inne robaki i podali naszym kotkom po 3 zastrzyki(wśrod nich jakis antybiotyk).Będe teraz jezdził codziennie na zastrzyki przez chyba 3 dni i mam łapac kupki do zbadania z trzech dni. Niestety mam jeszcze jeden problem, Muffince zaczęła sie pierwsza rujka

. Kurcze kiepsko bo musze najpierw ją wyleczyć z tych Lamblii czy tego co tam wyjdzie.Na szczescie nie wrzeszczy tak głośno jak niektore koty co sie słyszy na dworzu,ale ciche to też nie jest

. Są tez tego plusy bo zaczęła reagowac na swoje imie,jest bardziej pieszczotliwa,prawie sie nas nie boi i mam nadzieje ze dzieki temu bardziej sie do nas przyzwyczai i oswoi. Mam pare pytań bo to nasza pierwsza kotka z rujka i nie zabardzo orientuje sie w tym temacie. Ile moze trwac taka rujka i po jakim czasie moze sie znowu powtórzyc ?Czy to ze kotka nie moze rozładowac swojego napięcia sexualnego,moze powodowac u niej jakis ból? Podczas sterylki jakich najlepiej użyć szwów?