Juz w nowych domkach: Malutki, Kevin i Damon

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 01, 2009 20:13 Re: Juz w nowych domkach: Malutki, Kevin i Damon

a tak to skórzany wypoczynek teściówki :D , lubią po nim skakać dzieciaki min. 6 letnia wnusia i teraz Ferda :D
Obrazek Obrazek
moja kocia miłość za TM

DGrażyna

Od: Wto lis 29, 2005 15:11

Post » Nie lis 08, 2009 14:04 Re: Juz w nowych domkach: Malutki, Kevin i Damon

Minęły dwa tygodnie jak trzy super kotuchy są u nas, u nas czyli u mnie, moich rodziców i teściów. Trochę tydzień przebiegał pod znakiem wizyt u weta. Zarówno Ferda ( zakatarzony) jak i Ignaś- troche mnie przestraszył 8O , najpierw duży brzuszek, trochę mnie Boo77 pocieszała, później po podaniu w środę tabletki na robale- biegunka, brak apetytu. Temperatury nie było, ale kotuch jak mnie widział z termometrem to zmykał aż się kurzyło - wcale się nie dziwię :D , później w piątek wszystko wróciło do normy, to znaczy bruszek normalny, apetyt normalny, koopki normalne... tylko jeszcze troszkę przeziębiony no i kropimy oczka dicortineffem. Mam nadzieję, że już mam atrakcje za sobą.
Malutki bardzo dobrze się czuje u moich rodziców, jak tylko mama lub tato usiądą to zaraz mają kota na kolanach. Mruczy, wywala brzucho do miziania. Bardzo boi się kroków na korytarzu- profilaktycznie zaraz chowa się pod szafkę. Moja mama zrzuca to na karb wcześniejszych przejść.
wrzucam na razie fotki mojego Ignasia, w koszyczku i w ...szufladzie biurka mojego męża :D . Ponieważ kotek jest bardzo towarzyski, lubi przebywać z człowiekami, mój mąąz opróżnił jedną z szuflad, dał podusię i kotek zadowolony przesiaduje w szufladce jak mąż siedzi przy biurku :D Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek
moja kocia miłość za TM

DGrażyna

Od: Wto lis 29, 2005 15:11

Post » Nie lis 08, 2009 17:43 Re: Juz w nowych domkach: Malutki, Kevin i Damon

Dobrze przeczytać takie wiadomości.

Pozdrawiamy i ogrom głasków przesyłamy.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Wto lis 10, 2009 17:22 Re: Juz w nowych domkach: Malutki, Kevin i Damon

Super!!!
Ja nie szukałam kociaka, ale on mnie znalazł, zapraszam:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=103070

Pozdrowienia od Kosi i małej znajdki Gandzi.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro gru 23, 2009 21:15 Re: Juz w nowych domkach: Malutki, Kevin i Damon

Obrazek

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

[poprzednia]