pilne! - dom dla kota

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 13, 2004 19:26 pilne! - dom dla kota

Witam serdecznie!
Jako, ze na stronie koty.rokcafe.pl, nie mozna ogłośić chęci przygarnięcia zwięrzaądka, chciała bym uczynic to tutaj......
mieszkam w domku jednorodzinnym we Wrocławiu i poszukuje kota (do 6 miesięcy) , który: 1. jest dachowcem, kolor serści nie gra w zasadzie roli ale bardzo bym się cieszyła jak by nie był rudy.
2. potrafii znaleść wspólny język z psem , jest natyle młody, że sie przyzwyczaji do zaistnialej sytuacji i odwrotnie ze strony Psa
3. Oczywiście jezeli jest już natyle duży to wymagam żeby był szczepiony i odrobaczony (jeżeli by byl już wysterylizowany, to by bylo cudownie, wtedy moge nawet wsiąść kotkę).
4. i niepowinien być przyzwyczajony do kuwety
Oto mój email: marych.vip@wp.pl
oferta bedzie aktualna do końca tego tygodnia lub do znalezienia już kotka przez wasze forum.
Pozdrawia
Justyna
ps. znowu ja ;)
WELCOME!!

mona11

Od: Wto kwi 13, 2004 16:14

Post » Wto kwi 13, 2004 19:31

Cześć! :D

Obejrzyj kotki na stronie www.kocie-zycie.prv.pl i skontaktuj się z miki z tego forum :D
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Wto kwi 13, 2004 19:52

W schronisku jest teraz słodka kicia ale 3 letnia- po sterylizacji. Wielka pieszczocha. Zdjęcie jest na stronie Miki- to Julka. Jeśli chcesz kota to ona bardzo potrzebuje dobrego domku. Pójdź tylko i ją zobacz a zakochasz się :D .
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Śro kwi 14, 2004 15:21

czy ja dobrze wyczytalam? dlaczego nie chcesz zeby kotek byl przyuczony do kuwety?
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42