Bonifacy pisze:... a poza tym polecam kwietniowe "Kocie sprawy" przeczytasz tam wywiad ze mną i dowiesz się więcej...
No tak mi sie wlasnie wydawalo, jak przegladalam KS w empiku ze to bonifacy ... twoje fotki juz rozpoznaje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bonifacy pisze:... a poza tym polecam kwietniowe "Kocie sprawy" przeczytasz tam wywiad ze mną i dowiesz się więcej...
Bonifacy pisze:Ofelia pisze:A z jakiego powodu miała robony ten test?
tylko dlatego, ze chcę ją dołączyć do mojego stada....
Bonifacy pisze:polecam www.plfoto.com jestem tam zalogowany jako "fotnet" a poza tym polecam kwietniowe "Kocie sprawy" przeczytasz tam wywiad ze mną i dowiesz się więcej...ale chwalipięta ze mnie heheheheh
Ellen pisze:Bonifacy pisze:polecam www.plfoto.com jestem tam zalogowany jako "fotnet" a poza tym polecam kwietniowe "Kocie sprawy" przeczytasz tam wywiad ze mną i dowiesz się więcej...ale chwalipięta ze mnie heheheheh
Heh, poznalam te zdjecia z plfoto (odwiedzam sobie czasem), ale nie skojarzylam, ze to Ty
Olat pisze:A wszystkie pozostałe koty przeszły pomyslnie ten test?
Bonifacy pisze:pewnie , że mam polecam www.plfoto.com jestem tam zalogowany jako "fotnet" a poza tym polecam kwietniowe "Kocie sprawy" przeczytasz tam wywiad ze mną i dowiesz się więcej...ale chwalipięta ze mnie heheheheh
Maryla pisze:Bonifacy pisze:pewnie , że mam polecam www.plfoto.com jestem tam zalogowany jako "fotnet" a poza tym polecam kwietniowe "Kocie sprawy" przeczytasz tam wywiad ze mną i dowiesz się więcej...ale chwalipięta ze mnie heheheheh
A już Ci chciałam napisać że fajny wywiad i śliczne zdjęcia. Ale się spóźniłam.
Trzymaj się ciepło! I życzę domku dla kotki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 123 gości