Kochani, sklep jest na Nowowiejskiej 5, przy stacji Metra Politechnika. Pani Irena potrzebuje pilnie osoby na jutro. Sklep jest czynny od 11 do 19, ale p. Irena mogłaby być w sklepie na 16. Ja do 16 siedzę w pracy
Może ktoś mógłby przyjechać na parę godzin, może kilka osób po dwie, trzy godziny? Ja najwyżej zwolnie sie troche z pracy, byłabym w sklepie jak mi sie uda ok. 14...
Pani Irena boi się, bo taka akcja przeprowadzana jest pierwszy raz, a panie prowadzące sklep nie wzbudzaja jakoś zaufania pani Ireny... Dzisiaj jest wolontariuszka, wieczorem p. Irena, w sobotę tez p. Irena ma kogoś, najgorszy ten jutrzejszy piatek.
Nie jest to bardzo trudne, są specjalne ankiety i regulaminy, które daje sie do czytania komus kto chce kota no i zasadą jest że nie oddaje sie kota tego samego dnia tylko, z tego co zrozumiałam, to p. Irena później tego kota zawozi. To jest dobre, bo mozna zobaczyć warunki w jakich kot będzie mieszkał, zwłaszcza że są to ludzie przypadkowi.
Może ktoś będzie mógł, chociaż parę godzin? Jeśli byłby ktoś chętny prosze o kontakt z p. Ireną, numer 756-48-82. Powiedzcie że to ode mnie dzwonicie.