"pers" trikolor szuka domu- bardzo pilnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2004 9:05

:D oki, mam nadzieję, że wieści będą pozytywne.
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Czw mar 11, 2004 9:50

Wiem NAPEWNO że persik będzie miał dom. Dobry dom :D :D :D . Jeszcze się rozstrzygają ostateczne decyzje. Więcej napisze napewno Eve jak będzie mogła pojawić się na liście.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw mar 11, 2004 10:01

Sigrid pisze:Wiola, nie raz kotek odbywał podróż przez całą Polskę do swojego nowego kochanego domku :) Może znajdzie się transport.
A Jagusia Nelly przybyła w pociągu razem z maszynistą (o ile dobrze pamiętam) ;)

Dobrze pamiętasz. No, nie z maszynistą bo aż z kierownikiem pociągu :D - bo to kierownik musi się zgodzić- ale nie było problemu - jakoś tam się odwdzięczyłyśmy i już. Dzielna dziewczynka przyjechała sama. W końcu, to tylko kilka godzin jazdy było. To była fajna akcja. Poszlismy na dworzec z posiłkami, bo bałam się żebym ją zdążyła odszukać w tym pociągu ale zanim zdążyłam dojśc do wskazanego wagonu (jest to zawsze wagon trzeci, pierwsze dwa -czerwone-to pierwsza klasa, a w trzecim siedzi władza pociągu :D) na peronie już było dwóch panów w mundurach. Jeden trzymał kontenerek z Jagusią a drugi kuwetę z wyprawką :D . W tym ich przedziale zauważyłam przez okno wieeele różnych paczek i innych rzeczy z przeznaczeniem dostarczenia.
To naprawdę nie jest najgorszy sposób. Ona dała do rąk własnych transporter, ja po 4 niecałych godzinach odebrałam i już. Pozostaje tylko kwesia zaufania do osoby mającej odebrać kota, żeby na pewno no i tu jest to problematyczne. Trzeba wyczuć, do kogo można tak wysłać kota. Jakoś mi zaufała.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw mar 11, 2004 11:38 kot

hej hej Wiola ja bede na spotkaniu w Gdansku w weekend moge go przywieżc na ŚLASK!!!
DAJ ZNAĆ
AAA I MARY DOVE rowniez była chetna na persa no hej dziewczyny dajcie znac

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Czw mar 11, 2004 12:55

Żeby było jasne - chętna jest już od wczoraj. Jest tylko jeszcze jakaś tam inna możliwość, która zaoszczędziłaby kotkowi dodatkowych stresów związanych z przewożeniem (i tak jest bardzo a to bardzo zestresowany). Eve napewno napisze.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie mar 14, 2004 0:49

Aniu dziekuje, juz pisze

mialam dylemat - dzieki Ani znalazla sie Dorota ktora chciala zaopiekowac sie kotuchem "w ciemno" wiedzac ze jest przerazony etc. Odebralam to bardzo pozytywnie i myslalam juz o transporcir etc.
Ale- kociak, zastresowany wetemdostal szoku i przestal sie ruszac. zeby cos z tym zrobic, jeden z naszych pielegniarzy wzial go do domu.
I tak chyba bedzie najlepiej- rowniez zdaniem kota, ktoremu oszczedzono stresu transportu

Przepraszam, ze nie napisalam wczesniej, naprawe nie bylo jak.
Pozdr cieplo

eve
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

[poprzednia]