Klatka pułapka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 17, 2004 22:42 Klatka pułapka

Czy ktos może wie gdzie można kupić tego rodzaju klatkę. Chodzi mi o takie klatki jakie ma Canis lub p. Irena Jarosz. Te klatki są bardzo poręczne i przede wszystkim lekkie. W zeszłym roku kupiłam taka klatkę od pewnej dziewczyny ale jej ktos przysłał ze Stanów. Czy u nas mozna gdzieś je kupić?
Co prawda, poszukuje klatki dla psów (i to raczej duzych) ale jezeli takie klatki mozna u nas kupic to pewnie sa nie tylko dla kotów.
ObrazekObrazekObrazek

beva

Od: Nie maja 12, 2002 21:41

Post » Wto lut 17, 2004 22:45

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Śro lut 18, 2004 1:31

http://www.tomahawklivetrap.com/products/28_12.html

kolezanka miala(moze ma nadal) z U.S.A sprowadzana ale innej firmy niz ta i ja raz lapalam w ta klatke sunie. Suka rozwalila klatke-lapke-puscily z jednej strony mocowania-tak suka parla,skad miala tyle sily biedna. Szybko Pan, ktory mi pomagla wzmocnil klatke i suka zlapal sie nastepnego dnia. Prawde mowiac mialam pietra, ze juz nie wejdzie do tego 'domku' z jedzeniem-weszla. Nastepnego dnia sunia byla jak miod-nie bala sie ludzi. Zyla jako bezdomna 1.5 roku rodzac przez ten czas w sumie 21 szczeniat! Na widok ludzi uciekla gdzie pieprz rosnie.
Tej firmy chyba wlasnie wszyscy maja klatki-pulapki dla kotow, bez zarzutow sa.
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Śro lut 18, 2004 3:21 Re: Klatka pułapka

beva pisze:Czy ktos może wie gdzie można kupić tego rodzaju klatkę. Chodzi mi o takie klatki jakie ma Canis lub p. Irena Jarosz. Te klatki są bardzo poręczne i przede wszystkim lekkie. .

http://www.animal-care.com/044.htm
To jest dokladnie ta klatka, ktora ma Canis, a wiem to od osoby , ktora te klatki Canisowi kupila wlasnie od tej firmy.

Kosztuje $45 plus wysylka. Czekam na informacje ile ta firma liczy sobie za wysylke do Polski. Maja mi dac znac w ciagu dwoch dni. Firma jest mala, ale porzadna i polecana. Placic mozna karta kredytowa.

AlkaM

Od: Nie sty 04, 2004 6:14

Post » Śro lut 18, 2004 3:52

Wlasnie doczytalam, ze chodzi o klatke na psa. Te lekkie sa tylko chyba na koty.
Na psy klatki musza byc mocniejsze co czyni je jednoczesnie ciezszymi. http://www.animal-care.com/cata06.htm wszystkie rodzaje klatek.

AlkaM

Post » Sob lut 21, 2004 21:30

Dzięki za informacje.
To co ty podałes Estravenie, niestety nie otwiera sie i nie mogę zobaczyć jak taka klatka wyglada. To co podała ARKA to tez nie jest to o co mi chodzi.
Wychodzi na to, że bedę musiała usmiechnąć sie :? :lol: do AlkiM.
Jeżeli mogłabys dowiedziec sie ile trzeba byłoby za taka kocia klatkę zapłacic. Klatki dla psów wygladają identycznie jak kocie (tak samo sie otwieraja, maja taka samą zapadkę, nawet kolor jest taki sam) tylko oczywiscie większe :wink:
Gdybys mogła zapytać sie o cenę (oczywiście z kosztami wysyłki) klatki o wymiarach 60"x22"x28" , klatka ma nastepujące oznakowanie 60HD MAXIE DELUXE (REAR DOOR) lub jakiejś zbliżonej wielkościa do tej,
ObrazekObrazekObrazek

beva

Od: Nie maja 12, 2002 21:41

Post » Wto lut 24, 2004 16:41

beva pisze:Wychodzi na to, że bedę musiała usmiechnąć sie :? :lol: do AlkiM.

Gdybys mogła zapytać sie o cenę (oczywiście z kosztami wysyłki) klatki o wymiarach 60"x22"x28" , klatka ma nastepujące oznakowanie 60HD MAXIE DELUXE (REAR DOOR) lub jakiejś zbliżonej wielkościa do tej,

Wyslalam Ci info na priva

AlkaM