Sama nie wiem

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 29, 2004 14:06

Nelly pisze:Moim zdaniem kotom to nie przeszkadza.

A moim zdaniem niektorym przeszkadza. Np. mojej Niedobrocie. Ona przy jednym kocie wiecej robi sie kotem "podsufitowym", jakbym miala 15 to chyba musialabym jej kuwete i miski na regal wstawiac...
A moje mieszkanie ma 40 m, czyli nie tak malo.
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw sty 29, 2004 14:15

Przeoczyłam informację, że tam jest jeden pokój. Myślałam o małym mieszkaniu. Małe mieszkanie, dla każdego co innego może oznaczać. Nie wiem, jakoś mi umknęło, że to jeden pokój.

Ponawiam jednak pytanie, czy tam są trzy kotki rodzące?

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw sty 29, 2004 20:45

Mnie nie przekonuja argumenty typu "u nas tez mozna kupic z hodowli, z rodowodem i tanio". gdy dzwonie pod tak brzmiace ogloszenia to "tanio" znaczy 1200zł. Oczywiscie mozna czekac, ale ile? Zreszta nie rozumiem, czemu to takie ryzyko wedlug niektorych wiaze sie z kupnem kociaka od wschodniego hodowcy, z papierami, po wystawowych rodzicach, czesto z duzymi osiagnieciami? Co do duzej hodowli w malym mieszkaniu: Ja na 47 m. mam 5 kotow (narazie) i nie wiaze sie to z zadnymi nieprzyjemnymi zapachami, do tego koty sa szczesliwe, wymiziane, zdrowe i kochane? Nie popierajmy pseudohodowli, pomagajmy biedakom z podworek i ulic, ale nie potepiajmy w czambul innych tylko dlatego, ze nie zyja, nie zachowuja sie tak jak my, jesli nie wyrzadzaja komus krzywdy. Moje koty uwielbiaja swoje towarzystwo i podejrzewam, ze malych kociakow znioslyby i cala pietnastka. Gorzej z moja kieszenia :wink:
Obrazek

cathrine1

Od: Śro maja 28, 2003 23:53

[poprzednia]