Misia strasznie sie leni???

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 23, 2003 7:07 Misia strasznie sie leni???

Czesc :D

Moja kicia ma 7 miesiecy, jest sliczna, problem pojawil sie niedawno- strasznie sie leni, nie wiem czy to jest normalne, moi znajomi maja koty i lenia sie ale nie az tak. Misia jest biala wiec kazdy jej wlosek widac od razu, i tak od 2 miesiecy.
Poza tym kotka jest zdrowa i ma apetyt.
Moze ktos z Was mial juz taki problem ze swoim kociakiem, nie wiem czy isc do veta i wogole czy to normalne ( moze panikuje bez potrzeby)???

Goga

goga

Od: Pon wrz 22, 2003 18:34

Post » Wto gru 23, 2003 9:49

Wchodze zobaczyc, czyj kot sie znowu leni i zaproponowac towarzystwo, to go moze rozrusza :roll: a to o linienie chodzi :lol: No tak, Krakow 8)

Proponuje systematyczne wyczesywanie kici wilgotną ręką i gęstą, najlepiej włosianą szczotką. Mozna tez skonsultowac z wetem - moga byc problemy skorne, nawet jak po koteczce nie widac!

Jeszcze jeden problem - czym ja karmisz? Karmy typu whiskas moga powodowac cos takiego. Wtedy lepiej radykalnie zmienic menu na cos duzo lepszego.
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Wto gru 23, 2003 10:36

Ja też myślałam, że chodzi o nieróbstwo i chciałam pocieszyc, ze mój Bizon to głownie sie leni (obecnie solarium pod lampką - Norweg!!!), a tu taka niespodziewajka :lol: . Co do linienia - przyłączam sie do rad powyżej Wesolych Świat

marti

Od: Czw gru 11, 2003 14:03