Sterylizacja w Krakowie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 05, 2003 18:32 Sterylizacja w Krakowie

Poproszę o namiary na dobrego i niedrogiego weta.

Mamy do sterylki dwie dzikuski. I w związku z tym pytanko: Czy dziewczyny po zabiegu mogą dochodzić do siebie same w niezamieszkałym mieszkaniu (oczywiście będziemy je odwiedzać, karmić itd.), czy muszą mieć opiekę i obserwację non-stop (ew. powikłania!).
W domu juz miejsca nie ma na kolejnego futrzaka, a schronisko nieskore do pomocy:(

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Pt gru 05, 2003 19:15

Ja moje koty sterylizuję u dr wWacława Gubały, przyjmuje w Borku Fałęckim, ul. Piaseckiego 16, tel 268-13-41.
Jest dobry i niedrogi.( i widać , ze kocha zwierzęta, Bazylia dziś na kontroli mruczała, kiedy oglądał szycie)
Czy koty mogą zostać same ? jezeli to jedyne wyjście, a w miarę często można kontralować ich stan, to chyba mogą. Ja też przy mojej Bazyli non stop nie siedzę, bo pracować przecież trzeba.
Wiem Krakowski TOZ jest w miare w porządku, jeżeli chodzi o opiekę nad dziczkami, zapytaj o opcje tańszych sterylek.
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Pt gru 05, 2003 20:43

Ja moją kicię sterylizowałam w gabinecie weterynaryjnym
Klich J., Kułyk A. Orlich Gniazd 22 , KRAKÓW 635 16 28
przecznica z Łokietka. Veci super, a szwyb tak dobrze założyli, że nawet ubranka kici nie zakładałam i mimo, że kicia troszkę skubałla węzełki, to nic a nic nie naruszyła :) A i do zdrówka szybciutko wróciła :) Myślę, że fachowo i niedrogo (porównywałam ceny u innych vetów, u których drożej było i na dodatek złe opinie miewali :? ) i dużoludzi ich chwali, że z opresji zwierzaki wyciągali. Możesz tam zadzwonić, nagrać się i podać nr telefonu, a oni oddzwonią i umówią się z Tobą.
Obrazek PumaObrazekOhana
Koty i psy ;) są jak powietrze: wszędzie ich pełno i nie da się bez nich żyć...

Aki

Od: Pon paź 06, 2003 8:50

Post » Pt gru 05, 2003 20:57

Zgadzam się z Aki :) Ina też miała sterylkę na Orlich Gniazd. Było czysto, miło i fachowo.

ina

Od: Śro paź 08, 2003 21:27

Post » Pon gru 08, 2003 18:30

Zaraz bede dzwonic pod podane numery, zaczne od Orlich Gniazd. Pliszka juz dorosla, Bury juz tez sie upomponil, nie ma na co czekac (no, Brutusik jeszcze troszke pozyje jako 100% kocur, jeszcze jest ciut za mlody na kastracje, ale moze juz nie byct za mlody na pokrycie kotki...)

Pliszkowa

Od: Pon sty 20, 2003 17:43