Rodzice vs Ja

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 22, 2003 18:38

skąd "wytrzasnąć" kociaka ?

Zajrzyj do watku Eli o kotku potrzebującym przechowania na 3-4 dni.
Gracka + Kichulka i Bubulek :) oraz Mała Czarna

Gracka

Od: Wto wrz 09, 2003 9:31

Post » Sob lis 22, 2003 21:54

Gracka pisze:Zajrzyj do watku Eli o kotku potrzebującym przechowania na 3-4 dni.

Tak... Tylko gdzie mieszka Ela, a gdzie ja. Przecież nie będę jechać tyle km po kociaka :( (choć są naprawdę cudne !).

P.s. Jutro spróbuję porozmawiać z rodzicami, bo dziś są nie w humorze :?.
Obrazek

Sarabi

Od: Czw lis 20, 2003 18:13

Post » Nie lis 23, 2003 14:16

Sarabi pisze:
Gracka pisze:Zajrzyj do watku Eli o kotku potrzebującym przechowania na 3-4 dni.

Tak... Tylko gdzie mieszka Ela, a gdzie ja. Przecież nie będę jechać tyle km po kociaka :( (choć są naprawdę cudne !).

.

Kurcze, nie spojrzałam skąd jesteś :oops: Fakt, trochę daleko...
Gracka + Kichulka i Bubulek :) oraz Mała Czarna

Gracka

Od: Wto wrz 09, 2003 9:31

Post » Nie lis 23, 2003 14:51

Ja miałam ten sam problem. Moi rodzice nie chcieli słyszeć o kocie w domu(tata nawet groził, że albo on albo kot :lol:), ale obecnie jeszcze nie mam kota, chociaż rodzice się zgodzili i może dostanę kotka na święta...W moim przypadku największym dylematem moich rodziców było "co zrobimy z nim jak będziemy wyjeżdżać"... ale naszczęście nie jest to już problemem(rozważyliśmy kilka decyzji, myślę że słusznych) i niedługo będziemy mieli nowego mieszkańca :D , a im dłużej czytam wasze forum tym wiecej zdaje sobie sprawe z obowiązków związanych z kotem(no bo w końcu to też żywa istota :lol: :wink: ) i...tym bardziej chcę go mieć :D

mroofka

Od: Nie paź 05, 2003 9:36

[poprzednia]