Może inne kociary

szukam małego rudego kocurka do wydania, najlepej 2-4 miesięcznego i z zielonymi oczami (ale mam wymagannia

Ponieważ poszukiwania przebiegają bardzo ciężko

wierzę , że jakoś znajdę tego rudziaczka.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Czy kociak koniecznie musi być rudy?
Nie może być czarną, słodką przylepką?
ryśka pisze:Czy kociak koniecznie musi być rudy?
Dorotka pisze:ryśka pisze:Czy kociak koniecznie musi być rudy?
No właśnie w tym problem, że koniecznie musi być rudą słodką przylepką
AnnaP.P. pisze:Dorotka pisze:ryśka pisze:Czy kociak koniecznie musi być rudy?
No właśnie w tym problem, że koniecznie musi być rudą słodką przylepką
Ty sie lepiej zastanów... Wiesz, że przy takim rudym przylepku to możesz o ciemnych ubraniach zapomnieć, zwłaszcza w wersji eleganckiej? Zwłaszcza o czarnych spodniach
Dorotka pisze:Znam to z autopsji, bo do września tego roku miałam przez pięć lat ślicznego, kochanego, pręgowanego rudego dachowca Promyczka, który niestety już nie żyje. teraz od tygodnia mam 7 tygodniowego malucha, podobno z rasowego dziadka . Nie jest rudy bo rudy był tylko Promyk, ale moi rodzice straszliwie chcą rudego kotka z tęsknoty za Promyczkiem. Ot i cała historia
Dorotka pisze:witam wszystkich !!
Może inne kociarypomogą mi:
szukam małego rudego kocurka do wydania, najlepej 2-4 miesięcznego i z zielonymi oczami (ale mam wymagannia) Może jest gdzieś takie kocie w okolicach mojego miasta czyli Dąbrowy Górniczej.
Ponieważ poszukiwania przebiegają bardzo ciężko- to znaczy bez efektów rozszerzam teren poszukiwań na okolice Sosnowca, Katowic i Gliwic.
wierzę , że jakoś znajdę tego rudziaczka.
timi pisze:Fandango ma na zbyciu rudego orienta - ma więcej niż 3 miesiące ale nie wiem dokładnie ile, chyba nie więcej niż 6. Za kolor oczu głowy nie dam. Cena bardziej niż przystępna.
A kociak pięknyGdyby nie to że mam panienki innych ras już byłby u mnie. Koniecznie się do niej odezwij
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, ewar i 45 gości