Moja czysta Szarka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 31, 2003 16:57 Moja czysta Szarka

Szarka jest ogólnie niezwykle czystą kicią, ale to, co dziś zrobiła, nawet mnie zaskoczyło. Sprzątaliśmy właśnie, więc na czas odkurzania łazienki jej kuweta została ustawiona na sedesie, wejściem na zewnątrz (ma zamykaną). Właśnie myłam wannę, kiedy Szarka weszła do łazienki, wskoczyła do kuwety, pogrzebała trochę w żwirku i zrobiła siusiu. Nie przeszkadzała jej w tym zmiana w ustawieniu kuwety, niewygodne wejście ani nawet ja kręcąca się po łazience. Dzielna czysta kicia :D
Deli

Deli

Od: Nie cze 29, 2003 11:14

Post » Pt paź 31, 2003 17:27

tak to bardzo mile kiedy ukochany kotek zalatwia swoje potrzeby w kuwecie i tylko w kuwecie. Moja jedna kotka niestety jest zbyt wielka szyscioszka i kazde zabrudzenie w jej wc powoduje zalatwienie sie gdzies indziej-tam gdzie jest czysto...np. na lozko. Natomiast druga ktora mamy od niedawna jak na razie bardzo ladnie zalatwia sie do kuwetki i jestesmy z niej bardzo zadowoleni....jeszcze nie zdazyl sie zaden przykry wypadek
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Pt paź 31, 2003 18:06

Echhh :love: Paczus przy wymianie zwirku, kiedy kuweta jest jeszcze pusta bo dopiero przynosze zwirek, to potrafi zrobic sioosioo do pustej, po czym staje obok i czeka, az sprzatne 8)
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18