koci ortopeda w warszawie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 09, 2003 18:50 koci ortopeda w warszawie

czy mozecie polecic mi jakiegos weta, ktory zna sie na kocich kosciach i stawach?
moja bimisia dwa tygodnie temu miala wypadek i zaczela kulec. dotychczasowe leczenie nie daje zadnych efektow i chcialabym skonsultowac sie z innym wetem.
Obrazek Obrazek

migaja

Od: Pon maja 06, 2002 15:54

Post » Czw paź 09, 2003 18:58

Swego czasu Garnarz byl chirurgiem... to znaczy zajmowal sie tez chirurgia... zarzucil ja na rzecz okulistyki, ale jesli sie nie znajdzie specjalista inny to moze? No nie wiem czy polecac w tej sprawie. Daje sygnal. Operowal moja suke, ale chodzilo o tkanki miekkie.
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw paź 09, 2003 19:33

Coz - jesli to nie problem to ja znam swietnego weta ale w Lublinie... Zreszta - wielokrotnie tutaj juz o nim pisano :)

Coz - na kocich stawach i kosciach zna sie swietnie :)
Dowodem jest wlasnie w tej chwili smigajaca Skierka ktora po urazie stawu polegajacym na zupelnym jego zniszczeniu, pozrywaniu wszystkiego co pozrywac sobie mozna - nawet nie kuleje - nic, jesliby ktos nie wiedzial co przeszla, to by sie nie domysli :)
Niewiarygodne jest to co Przemek zrobil z tym stawem...

Jesli masz zdjecia - to zawsze mozesz mu podeslac - tak jak Aniela zrobila ze zdjeciami Kajtusia... Zdjecia, jesli sa dobrze wykonane, potrafia wiele powiedziec.

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Czw paź 09, 2003 21:50

Blue pisze:Coz - jesli to nie problem to ja znam swietnego weta ale w Lublinie... Zreszta - wielokrotnie tutaj juz o nim pisano :)

nie dam rady jechac do lublina z bimisia. na razie szukam kogos na miejscu komu moglabym ja pokazac. moze ona rzeczywiscie kuleje bo sie obila i musi minac troche czasu az przestanie bolec... a moze kazdy dzien zwloki powoduje, ze potem bedzie jej trudniej wrocic do zdrowia. :(
Obrazek Obrazek

migaja

Od: Pon maja 06, 2002 15:54

Post » Pt paź 10, 2003 5:39

Polecam Tomka Niedzielę, pisałam Ci o nim w poprzednim wątku. To on stweirdził, że Boruta nie ma wybiegniętego stawu biodrowego i że ma złamane śródstopie chociaż nawet nie widział zdjęcia RTG. Jest on w wątku: weci polecani.
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pt paź 10, 2003 9:47

Jest dr Mikow w Elwecie na Niepodległości. Chirurg twardy polcany przez m.in. Galantego. My osobiście mamy co prawda mieszane wrażenia, ale bada rzeczywiście dokładnie - "rentgen w rękach" wg naszej weterynarz.

katonka

Od: Wto lis 19, 2002 21:47