Sheba Creation

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 09, 2003 18:27 Sheba Creation

Od jakiegoś czasu zaczęłam kupować Shebę. I co? Kota nie chce nic innego, nic a nic, może oprócz ryby. Czasem uda się ją skusić na Animondę Fleisch Menue i takie małe puszczeki Animondy, rzadko dostępne, przynajmniej w Łodzi - Animonda Cuisine. Wszystko to ładnie, pięknie ale czy te same puchy i sztuczności nie zaszkodzą aby? Niby ta Sheba Creations wygląda p[rzyzwoicie - choć cena jej rozpiętość ma ogromną - w zależności od rodzaju puchy 2.70 podstawowy pasztet do 4.50 za jagnięcinę z cukinią itp :) Lorkota ukochała Shebę ale ja mam wątpliwości.
P.S. Do Łodzian: jesli ktoś kupuje Shebę w Eurozoo, to informuję że w Tesco na Widzewie jest o ok.20% tańsza.
Ewer&Lorka&Dred Obrazek

Ewer

Od: Czw gru 26, 2002 23:10

Post » Czw paź 09, 2003 19:18

No nie wiem czy to tak dobrze, ale ja nie wiem wszystkiego o tym.
Mimo tego, że to dobra karma, to samo mokre wystarczy?
Może spróbuj suchą shebę?

Axel

Od: Pt mar 07, 2003 20:59

Post » Czw paź 09, 2003 19:20

Oczywiscie, ze byloby lepiej gdyby jadla i miesko i suche i puszki od czasu do czasu :-)
Proponuj zmiane raz na ile, moze zalapie? U mnie Bialas sama decyduje co zje. Czasem to jest wolowinka, czasem puszka, a czasem gotowana rybka. Suche pogryza kiedy ma ochote. I nie liczac tego, ze ja utuczylam jest OK :-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw paź 09, 2003 20:27

Nasze kociafony od początku jedzą Shebę i tę Creation także. Niektóre smaki są tak wykręcone, że aż sama chciałabym spróbować :twisted: (nie mówię tu o aspekcie zapachowym 8) ) Są zadowolone, ale od jakiegoś czasu dajemy im Animondę Fleisch Menue, bo po prostu dawki się zwiększają z wiekiem i wagą. Shebę raczej dostają jako przysmak. Ale i tak smakuje:)))
Dzika i Kefir
Obrazek

KasikP

Od: Nie mar 09, 2003 10:00

Post » Pt paź 10, 2003 0:24

Ostatnio kupuję shebę po 3,29 - wszystkie smaki.
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Pt paź 10, 2003 3:38

Bo Sheba ma sile przyciagania :lol:
Ostatnio zastanawialam sie, czy jakis ludzki jezyk to kocie papu testuje...w przetworni, znaczy sie...czy aby nie za slone itp...? :wink:

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Pt paź 10, 2003 7:24

Moje dostaja shebe na zmiane z animonda, ale przestawiam je na miesko (nie do konca jednak, bo jak je zostawiam, to ojca nie chce obciazac ceregielami z mieskiem). Sheba jest po 3,20 u Kasi (z tego co pamietam, chyba ze jakies podwyzki byly). Ja jeszcze kupuje u swojego weta tunczyka i dziczyzne za 2,95 :) moje jak nie chca jesc suchego, to za rada mojej ulubionej hodowczyni odstawiam im mokre :) wtedy jedza suche :) tak nauczylam Pinky jesc suchego Royala, wczesniej kul ja w zabki :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22