Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci. Mam teraz utrudniony dostep do internetu, modem i w domu i w pracy dlatego nie zagladam. Moj mlody przyjaciel, ktorego znam od urodzenia (BOZZZZZZe, jaka jestem stara!!!) konczy 5.09 18 lat:-)) Otrzymal zgode rodzicow na kota, marzy o nim niemal od urodzenia:-), czasem opiekuje sie moim Behemotem.
No i potrzebuje kociaczka plci meskiej, najlepiej rudego. Kocie powinno miec miedzy 6 - 8 tygodni, koniecznie odpchlone, w domu jest piesek i mlodsze dziecko. No i zdrowe. Gwarantuje, ze trafi w dobre rece, ja tam bywam bardzo czesto.
Idealem byloby, zebym mogla tego malucha odebrac od kogos z Waw lub okolic wlasnie 5.09 . bo wtedy Maciek ma urodziny. Niestety nie ma mnie w Waw od 1 - 4 09. 4.09 wracam o 21. Wyjezdzam sluzbowo i nic nie moge poradzic. Ostatecznie moge wziac kotka 6.09. No, ale to juz najpozniej. Jesli kociak nie bedzie rudy, to tez nic sie nie stanie, on chce poprostu kota, jednak najbardziej podobaja mu sie rude:-). Czekam na informacje -
Joa (pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy mnie jeszcze pamietaja i dla tych, ktorych nie znam tez)