Chiara w swoim nowym domku - nowe fotki str. 2

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 11, 2007 9:00

Co słychać u pięknej :love: koteczki :?:

Beata B.

Od: Pon sty 01, 2007 17:23

Post » Czw paź 11, 2007 12:04

Wszystko w porządku, dziekujemy.
Chiara jest niesamowicie sympatyczna kotką. Wystarczy na nia spojrzeć, by zaczęła mruczeć jak mały motorek. Jest żwawa i wesola, ale grzeczna - nie zdrobiła jak dotąd żadnej szkody. Nauczyła sie wskaiwac na biblioteke (lezy tam kocie posłanko) i na parapet, bo za oknem tyle ciekawych rzeczy (mieszkam na parterze). Najczęściej bawi się z Dymkiem, ale wczoraj zaczepiała też Kubę. Soni boi się, bo moja kochana staruszka nie żartuje i gotowa ją zjeść w obronie "swoich włości". Więc Chiara schodzi jej z drogi. Chiara uwielbia spać w łóżku. I nawet udało sie jej przespać ze mną jedna noc (zmęczona Sońka tak twardo usnęła w nogach, że nie wypatrzyła Chiary zwiniętej w kłębek na poduszce :ryk:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pt paź 12, 2007 13:44

Urocza Koteczka... :D Przecudna...Trzymam mocno kciuki za domek dla Piękności :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

kaska334

Od: Śro maja 02, 2007 14:05

Post » Pon paź 15, 2007 7:09

Chiara w sobotę pojechała do nowego domku :lol:
Ma swoich ludzi w ilosci trzy i dwa psy (a właściwie sunie) osobiste. Troszkę była stremowana, ale zanim wyszłam zaczęła bawić się piłeczką i przeciągać na dywanie. A już po kilku godzinach ułożyła się obok swojego Dużego Przyjaciela (14-latka) i włączyła motorki.
A u mnie zrobiło sie pusto, nie słychać tupania małych łapek, ucichły zabawy w berka. Moje kociska (z wyjątkiem Soni) jakby troche markotne.
Poprosimy o przeniesienie wątku na Koty :wink:
Ostatnio edytowano Wto paź 16, 2007 6:50 przez Amica, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Amica

Post » Pon paź 15, 2007 23:05

Ja też się cieszę bardzo. Kolejny szczęśliwy kot, no w tym wypadku kotka. Pozdrawiam

Ula G.

Od: Sob kwi 14, 2007 21:21

Post » Pon gru 03, 2007 11:31

W najnowszym numerze KOT-a jest zdjęcia Chiary, zadzwoniłam wiec z ta wiadomościa do domu Chiary (obecnie kotka nazywa się Klarunia). Wszystko w jak największym porządku, mała została ponownie zaszczepiona, za jakis czas czeka ją sterylizacja. Jest oczkiem w głowie swoich opiekunów, bardzo zaprzyjaxniła się tez z obiema suczkami. Piekna, madra i bardzo grzeczna. Tak bardzo się cieszę :lol:
Mam obiecane fotki z nowego domu - jak tylko dostane zaraz powstawiam.
Obrazek

Amica

Post » Czw sty 10, 2008 8:55

Są wiesci z nowego domu i zdjęcia:

Obrazek

To Klara solo, troszke zaspana :wink:

Obrazek

Na tym zdjęciu w towarzystwie 10-letniej jamniczki Cziki. A na dwu kolejnych - ze swoja najlepsza przyjaciółką labradorka Roxy.

Obrazek

Obrazek

A tu kocio-psia rodzinka w komplecie.

Obrazek

Pora na śniadanie. W imieniu rodziny głos zabiera Roxy :wink:
Obrazek

Amica

Post » Czw sty 10, 2008 9:50

Zdjęcia przepiękne :ryk:
Ania & Kama, Pusia, Misia, Skits, Rafa, Mimi, Misio

Ania