Co to może być pomocy!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 06, 2007 13:45 Co to może być pomocy!!!!

:( Cześć Wam wszystkim,jestem tu po raz pierwszy i chciałabym aby ktoś z Was jak może powie mi co jest z moja kotka Miśką.Dwa tygonie temu była szczepiona po raz pierwszy ma koło5-6miesiecy bo to znajda, nie umiała jeść,pić ale wszytko sie nauczyła mądra kocica:). Zaszczepiłam ja przeszło dwa tygodnie temu przeszła wszytko dobrze i czuła sie superowo,lecz niestety teraz od 4dni wymiotuje i bardzo mało je,bawić sie chce choć nie zawsze.Wymoituje piana bez jedzenia,nie smierdzą wymiociny ani nie ma krwi i zawsze nad ranem pojawiaja się jej wymioty,a ja nie wiem co jest,a bardzo sie o nią martwie . Pokarm dostaje tylko dla małych kotków,ostatnio dałam jej sprobowac surowe miesko(indyka) oszalała,uwielbia je,ale nie za czesto dawałam,czy moze przez to że dostała coś innego niż zazwyczaj?W domu nie mam kwiatów bo wiem że kotki lubią sobie podgryzać,lecz niestety mam pod domem jeszcze dwa inne kotki są duże maja po 2lata i jeszcze jakiś mały się przyplatał,mama ich zostawiła i tak już zostały u mnie:)czy jest taka możliwość że tamte kotki mogły zarazić moja Miśke,ona jest chowana w domu mało ma styczności z tamtymi kotami ,ale jednak ma. Bradzo proszę o jakakolwiek informacje jest to dla mnie bardzo ważne i dziekuje z gory za odpowiedzi ,pozdrawiam wszytkich co kochaja koty:)

Gabriela31

Od: Sob paź 06, 2007 13:13

Post » Sob paź 06, 2007 14:27

idź do weterynarza...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Sob paź 06, 2007 14:27

Przede wszystkim do weta. A czy kot pije? czy traci na wadze? może to być zatrucie lub jakaś wirusowa choroba.

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18