KRECIK - cudo!- dalsze fotki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 17, 2003 22:31

Kasia D. pisze:Jarek, on jest TAK cudny, że nie mam słów.
Ten aparat, kórym robie zdjęcia to szajs i ptasie guano i dlatego nic na zdjęciach nie widać...
Pozostaje mi liczyc na to, że Atka dysponuje lepszym sprzetem fotograficznym i wszyscy forumowicze będą mogli wkótce zachwycać się sie Krecikową urodą.
Dodam, że wspaniale bawi sie piłeczką i taką rurką po papierze do faksu...

Dysponuję, dysponuję, Furii mam już mnóstwo, tylko nie mam czasu wybierać i przebierać :roll:
A co do zabawek, to u nas najlepsza jest ... gumka, taka mała, jak szeroka recepturka (jakiś nowy kabel był nią spięty). Niech się schowają wszystkie kocie myszki i piłeczki :twisted: :twisted:
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pt lip 18, 2003 0:14

Atka pisze:
Kasia D. pisze:Pozostaje mi liczyc na to, że Atka dysponuje lepszym sprzetem fotograficznym i wszyscy forumowicze będą mogli wkótce zachwycać się sie Krecikową urodą.

Dysponuję, dysponuję, Furii mam już mnóstwo, tylko nie mam czasu wybierać i przebierać :roll:

A w razie opoznien czy dylematow w wyborze zdjec, to ja u Atki bede (odebrac jedzonko) we wtorek i pewnie bede mial swoja cyfrowke ze soba :twisted:
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Pt lip 18, 2003 7:33

Będę pod Zoo :dance: Zobaczę kotka :dance2: ale mam szczęście 8)

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt lip 18, 2003 8:47

Kreciatko jest rozbrajające: dzisiaj od rana chodzi za mną, wspina się na przednie łapki i robi baranka do mojej głowy albo noski-noski eskimoski :love:
Dobrze, że ta sobota juz jutro, bo jak nic zakochałabym sie w nim na amen :P
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

[poprzednia]