Kocie dzieci szukają domów- potrzebuję rady!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 17, 2003 11:31

ryśka pisze:Bosh jak ja się rozmową z tym ^#$*& zdenerwowałam dzisiaj.
W ogóle to był oburzony, że musi do mnie tyle razy dzwonić. Bo "on nie ma zwyczaju prosić o to co chce mieć" :evil:

nie dziwię się wcale, że masz dylematy - jesli facet taki chamowaty (nawet mi się "rymło") :evil:
under 15 feet of pure white snow

BarbaraF

Od: Czw mar 21, 2002 14:42

Post » Wto cze 17, 2003 14:20

kinus pisze:Kurde....a ja wczoraj w lecznicy spotkalam dziecko z kotem....kotka wlasciwie. Sliczna malutka biala kicia. Placzaca :cry: bo wypadla z okna. Podobno je psie zarcie, bo to "zwariowany kot" jak powiedzial dzieciak. Dlatego mam jakos awersje do dawania kotow dzieciakom z podstawowki :(
A..wypadla z okna, bo sie bawila na parapecie, a chlopiec poszedl do kuchni :strach:

Kinus całkiem się z tobą nie zgadzam.
u mnie jest kot i dziecko 6 letnie- żyją świetnie.
ja jako dziecko zawsze miałam jakieś futra- część poszła w dobre ręce, bo własnych było już dużo.
dzieci nie są złe- maja po prostu czasem beznadziejnych rodziców. :cry:
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Śro lip 02, 2003 17:44

Pamiętaj,mów nowym właścicielom o sterylizacji i kastracji,kocur nie rodzi kociąt,ale może zapładniać bezdomne kotki i problem narasta
Dlatego czy to kot,czy kotka powinien zostać poddany kastracji,czy sterylizacji

Johny

Od: Śro lip 02, 2003 14:59

Post » Śro lip 02, 2003 19:12

Kinus, tez nie moge sie z toba zgodzic... Wszystko zalezy od wychowania => czyli od rodzicow. Ten dzieciak u weterynarza tez w domu nie mialby zbyt wiele do gadania, gdyby rodzicom nie bylo wszystko jedno albo nie pozwalaliby na wszystko. Dzieci nie sa zle same z siebie, rzec jest wlasnie w wychowaniu... ja tak to odbieram. Twierdzenie, ze dziecko jest zle bo postepuje tak jak to wynosi z domu, nie jest IMHO do konca sprawiedliwe :(
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

[poprzednia]