Czy Wasze koty też... ?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 15, 2003 13:12

Beata pisze:Moje uwielbiaja siedziec w szafie, szczegolnie na swiezo wypranych recznikach. Krzys nauczyl sie odsuwac drzwi i wchodza oboje i moszcza sie na roznych wysokosciach. Skutek jest taki, ze wszystkie ubrania MAM WE WLOSACH i reczniki tez. Ubrania latwo odkocic ale z recznikami problem, bo wycieram twarz w taki czysty, swiezo wziety z szafy reczniczek i co? I cala jestem w klakach :evil:

No przecież to są czyste stworki, uwielbiają wysiadywać na czyściutkich, świeżo upranych posłankach. A że to akurat ręcznik do twarzy, to co je to obchodzi :roll: ? Hi, hi - zamykać "twarzowe" ręczniki w sejfie :lol: ?

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Czw maja 15, 2003 13:38

A może grzecznie i uprzejmie poprosić kotucha, żeby sobie poszedł?
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Czw maja 15, 2003 19:50

Padme pisze:A może grzecznie i uprzejmie poprosić kotucha, żeby sobie poszedł?

Nie działa :roll: . Dlatego jak bede zmieniac mieszkanie w przyszlym roku, to nie bedzie szaf przesuwnych tylko z normalnymi drzwiami jakos zabezpieczone przed wchodzeniem kocich. Przy normalnych drzwiach to nawet kontrola jest latwiejsza - przy przesuwnych straaasznie latwo do srodka wejsc :wink: .
I w lazience bedzie specjalna szafka na reczniki do twarzy. Ja rozumiem pociag kocich do swiezo wypranych i wyprasowanych rzeczy, ale ja naprawde mam rano problem przy zakladaniu szkiel :evil: .

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia]